Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi açılıyor

Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçeye çocuklar için yaptığı Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi açılıyor

Dereağzı Mahallesi Gülben Sokak üzerinde bulunan ve bir süredir çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan izci kampı alanında bungalov evleri, eğitim istasyonu, etkinlik tören alanı, tırmanma duvarı, geçiş istasyonu, yemekhane gibi etkinlik olanakları var. Çocukların fiziksel, ruhsal ve sosyal gelişimine de fayda sağlayacak olan kamp alanı 27 Mayıs 2018 Pazar Saat: 12.00’de açılıyor.

Kent gürültüsünden uzak bir alanda tasarlanan Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi 9 bin 813 metrekarelik bir alana kuruldu. Çocukların ve gençlerin doğayı tanımaları, korumaları, tek başına iş başarabilme ve problem çözebilme yeteneklerini geliştirme fırsatı bulacakları izci kampı ilçeye Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından kazandırıldı.

Belirli eğitim dönemlerinin oluşturulacağı merkezde her dönem için en az 50-60 çocuğa izcilik eğitimi verilmesi hedefleniyor. Doğa okulu mantığında devam edecek dersler mevsim koşulları uygun olduğu sürece gerçekleşecek. Çocuklara doğru bilgiye ulaşmaları için çeşitli branşlarda 50 civarında liderin bulunduğu Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi, engellilerin de katılabileceği bir kamp ortamı sunuyor.

TARİH: 27 Mayıs 2018

SAAT: 12.00

YER: Cumhuriyet Doğa ve Yaşam Merkezi

ADRES: Dereağzı Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi, Gülben Sokak Beylikdüzü/İSTANBUL

Etiketler
Beylikdüzü