CHP'li başkanlardan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a doğum günü sürprizi

Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Rıza Akpolat, bu yıl 41'ncisi düzenlenen İstanbul Maratonu'nun ardından CHP'li belediye başkanlarının doğum günü sürpirizi karşılaştı.

CHP'li başkanlardan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a doğum günü sürprizi

Beşiktaş Belediye Başkanı CHP'li Rıza Akpolat, bu yıl 41'ncisi düzenlenen İstanbul Maratonu'nun ardından CHP'li belediye başkanlarının doğum günü sürprizi karşılaştı.

Rıza Akpolat, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İstanbul'daki CHP'li belediye başkanları ile İstanbul Maratonu sonrası buluştu. CHP'li başkanlar Rıza Akpolat'ın doğum gününü kutladı.

İstanbul Maratonu sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önülüğünde gerçekleştirilen buluşmaya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Adalar Belediye Başkanı Erdem Gül, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Kadıköy Belediye Başkanı Şerdıl Dara Odabaşı, Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ve Esenyurt Belediye Başkanlığı Kemal Deniz Bozkurt katıldı.

Rıza Akpolat, doğum günü kutlamasını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurdu:

"İstanbul Maratonu sonrası, bize 25 yıl sonra İstanbul’da umudu aşılayan ağabeyim @ekrem_imamoglu ve hep beraber çalıştığımız yol arkadaşlarım, ilçe belediye başkanlarımıza sürpriz doğum günü kutlamaları için teşekkür ederim. Sırt sırta kentimizi daha yaşanabilir hale getireceğiz."

Etiketler
Beşiktaş