Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'ndan Şevval Sam ve Athena Grubu ile samimi sohbet

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Şevval Sam, Fahir Atakoğlu ve Athena Grubu'nu kuliste ziyaret etti.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının Sultanahmet Meydanı ayağına, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte interaktif olarak katıldı.

İmamoğlu çifti, coşkuyla karşılanan konuşmanın ardından vatandaşların alkışları ve “Ekrem Başkan” tezahüratı altında sahneden ayrıldı.

Sahne arkasında sıralarını bekleyen sanatçılarla selamlaşan çift, konuşma öncesinde Şevval Sam ve Fahir Atakoğlu’na yaptığı kulis ziyaretinin aynısını Athena Grubu’nun ikiz kardeşleri Gökhan ve Hakan Özoğuz’a da yaptı.

İmamoğlu, Özoğuz kardeşlerin, “Nasılsınız” sorusuna, “Çok iyiyiz. 10 numarayız. Her şey çok güzel olacak. Devam edecek olmaya. Ben diyorum ki, ‘Öyle her şey çok güzel oldu’ ucuz olur. Öyle yok! Her gün çok güzel olacak. Daha başlangıç” yanıtını verdi.

Sözü alan Gökhan Özoğuz da İmamoğlu’na, “Ama çok güzel bir noktada, çok güzel bir ilerleyiş var. Hepimiz, hislerimizle beraber sizinle beraberiz” karşılığını verdi.

Tekrar söz alan İmamoğlu, sahneden gördüklerini, “Müthiş bir enerji var, söyleyeyim. Çocuklar bile böyle (Dikkatle dinlediklerini yüz ifadesiyle gösteriyor). Görsen var ya; müthiş. İyi ki varsınız. Müthiş güç katıyorsunuz ve insanlara enerji veriyorsunuz. Lütfen devam…” sözleriyle dile getirdi.

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Kulis Şevval Sam