Bakan Bozdağ, 'hazırlık yapıyoruz' dedi: Türk Tabipleri Birliği'nin elektrikleri kesildi

Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı'nın tutuklanmasının ardından basın açıklamasının yapıldığı sırada binanın elektrikleri kesildi. Kesinti akıllara Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıklamalarını getirdi.

Bakan Bozdağ, 'hazırlık yapıyoruz' dedi: Türk Tabipleri Birliği'nin elektrikleri kesildi

Türk Tabipleri Birliği (TTB) iktidar tarafından hedef gösterildikten sonra dün İstanbul'da gözaltına alınan ve bugün Ankara Adliyesi 3. Sulh Ceza hakimliği tarafından tutuklanarak Sincan Kapalı Cezaevi'ne gönderilen Şebnem Korur Fincancı için basın toplantısı düzenledikleri sırada binanın elektriğinin kesildiğini duyurdu.

TTB'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda "Türk Tabipleri Birliği'nde basın toplantımızı düzenlediğimiz sırada binamızın elektriği kesildi" denildi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Türk Tabipleri Birliği'nde basın toplantımızı düzenlediğimiz sırada binamızın elektriği kesildi.

Açıklamamızı sürdürüyoruz: "TTB Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı Özgür Bırakılsın, Meslek Örgütümüze Yönelik Baskılara Son Verilsin!"

Bakan Bozdağ, 'hazırlık yapıyoruz' dedi: Türk Tabipleri Birliği'nin elektrikleri kesildi - Resim : 2

BAKAN BOZDAĞ'DAN "YENİ DÜZENLEME" AÇIKLAMASI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün yaptığı açıklamada, "Hem Türk Tabipleri Birliği (TTB), hem Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) ile ilgili yeni bir hazırlık yapıyoruz. TTB'nin ‘Türk’ ismine hakaret edercesine Türk milletine ve Türkiye Devleti'ne düşmanlık eden terör örgütlerinin ağzıyla, ‘Türk’ ifadesini kullanan bir çatının altında görev yapması, bu milletin de devletimizin de kabul edeceği bir iş değildir. O nedenle burada yeni bir düzenleme hazırlığına başlandı" dedi.

Etiketler
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ Elektrik Şebnem Korur Fincancı