AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazasının detayını anlattı

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Azerbaycan'da geçirdikleri trafik kazasına ilişkin bilgi verdi. Çelik, "Arabanın takla attığı ve daha sonra kayalara çarptığı ciddi bir kazaydı" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazasının detayını anlattı

AKParti Sözcüsü Ömer Çelik, Azerbaycan'da geçirdikleri trafik kazasında yaralanan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, AKP İstanbul Milletvekili Şamil Ayrım ve koruma görevlisi Oğuzhan Demirci'yi Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde ziyaret ederek ve durumları hakkında bilgi aldı.

Kazanın detaylarına ilişkin konuşan Çelik, "Arabanın takla attığı ve daha sonra kayalara çarptığı ciddi bir kazaydı. Öyle bir kazadan sonra bu halde bulunduğumuz için çok şükrediyoruz" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Binali Yıldırım'ın geçirdiği trafik kazasının detayını anlattı - Resim : 1

"BAZI MÜDAHALELER YAPILDI"

Binali Yıldırım'ın sağlık durumuna ilişkin konuşan Çelik, "Başbakanımızın tabii sıkıntıları var ama fiziken giderek daha iyi bir şekilde hafif yürüyüş yapabiliyor. Şamil Bey’in de tedavisi devam ediyor. Oğuzhan arkadaşımız da iyi durumda. O da hareket edebiliyor. Hiçbir hayati tehlikesi olan bir durum yoktu. O ciddi kazadan kaynaklanan ağrılar, sıkıntılar söz konusu. Bazı müdahaleler yapıldı. Bugünümüze şükrediyoruz" diye konuştu.

Etiketler
Ömer Çelik Azerbaycan Binali Yıldırım Trafik