Dilipak: AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP’liler benden intikam alıyorlar

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, iktidar partisiyle karşı karşıya geldiği davanın ertesinde "Biliyorum, 'AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP’liler, AKP’nin papatyaları, lale devri çocukları' benden intikam alıyorlar" dedi.

Dilipak: AK Parti içindeki FETÖ'nün zihniyet ikizi AKP’liler benden intikam alıyorlar

Son dönemde iktidar partisi mensuplarına yönelttiği eleştirilerle öne çıkan yazar Abdurrahman Dilipak, bir dönem yakın olduğu AKP'yle karşı karşıya geldiği davanın ertesinde değerlendirmelerde bulundu.

"Biliyorum, 'AK Parti içindeki FETÖ’nin zihniyet ikizi AKP’liler, AKP’nin papatyaları, lale devri çocukları, AKP’nin Erguvanileri' benden intikam alıyorlar. Sen misin İstanbul Sözleşmesine hayır diyen, sen misin Lanzarote’ye karşı çıkan, sen misin Mc Kinseyi engelleyen! Biz de seni bitiririz" diyen Dilipak, 'Nuh'un köpekleri' tartışmasına da değinerek şöyle devam etti:

'81 İLDE DAVA AÇTILAR DA NE OLDU?'

"Bir baktık ki 'Nuh’un köpekleri' diye birileri çıktı, o gillerden birileri, meğer ne kadar da çokmuşlar, işaret aldıkları gün bir yerlerden, 28 Şubat’taki gibi 'Topyekun saldırı' ya geçtiler. 81 ilde dava açtılar da ne oldu. Akıllarınca bütün ulusal ve yerel tvler, vakıf, dernek, oda, sendika, üniversiteler, yerel mediaya, benim katıldığım etkinliklere sponsor olan şirketlere gözdağı verdiler. Beni bitirecekler ya! 'Kızım sana söylüyorum gelinim sen dinle' kabilinden, benim şahsımdan başkalarına aba altından sopa göstererek gözdağı verecekler ya.

Eee ne oldu. Zoom üzerinden Skype üzerinden ve sosyal medya mecralarından daha çok katılımlı, daha çok toplantılar yapıyoruz. Bana bu işi yapanlar farkında değiller ama taban da bu durumdan hayli rahatsız.

'ÖZDİL'İN YAZISINI DA SUNDUM MAHKEMEYE'

Ve ben Yılmaz Özdil’in 3 Eylül 2022 tarihli 'Devlet Adamı' başlıklı yazısını da sundum mahkemeye! Keşke partiniz ve davacılar, siz o duruma düşmeyesiniz diye yazdım o yazıyı, ama anlamadınız! Ama bir gün anlayacaksınız, o zaman çok geç olabilir. (...)"

NE OLMUŞTU?

Dilipak, 27 Temmuz’da ‘AKP’nin papatyaları’ başlıklı yazısında AKP içinde bazı kişilerin hem uluslararası fonlarla desteklenip hem de kamu fonlarını kullandığını, ‘yeşil sermayeden’ destek aldığını söylemiş ve bu kişilere ‘fahişeler’ demişti.

AKP kadın kolları, köşe yazarı hakkında 81 ilde suç duyurusunda bulunurken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da şu sözlerle tepki göstermişti:

"AK Parti'nin kadınları için, öbür tarafta AKP'nin papatyaları gibi yakıştırmalarla, yeşil sermaye gibi yaklaşımlarla, ben ağzıma almaktan edep ediyoruz, küfri bir ifadeyi kullanmak suretiyle, bu tür yakıştırmalarının içine giren köşe yazarları noktasında da, tüm kadın kollarım adına ve tüm kadınlar adına kendilerini kınıyorum. Kimi isimler, kendilerine asla yakıştıramayacağımız çirkin ifadelerle bu tartışmanın içinde yer almıştır. Biz her türlü mücadeleye saygı gösteririz ama kadınlarımızın onuruna, iffetine yönelik en küçük bir saldırıya da müsaade etmeyiz."

Etiketler
Yeni Akit FETÖ Papa Abdurrahman Dilipak AK Parti