Şevket Çoruh, Akit sunucusunun çirkin sözlerini gündeme getirdi: Dava açılmadı, alkışlandı

Tiyatrocu Şevket Çoruh, geçtiğimiz aylarda söylediği sözler nedeniyle dün tutuklanan Gülşen'e destek verdi. Çoruh, Akit TV sunucusu Ahmet Keser'in hakaret dolu yayınının videosunu paylaştı ve "Dava açılmadı" dedi.

Şevket Çoruh, Akit sunucusunun çirkin sözlerini gündeme getirdi: Dava açılmadı, alkışlandı

Şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz nisan ayında imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle dün akşam tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sanat camiasından Gülşen'e destek mesajları yağdı.

Tiyatrocu Şevket Çoruh da iktidara yakın Akit TV'nin sunucusu Ahmet Keser'in, geçtiğimiz yıllarda Müjdat Gezen'e yönelik hakaretlerle dolu yayınından bir kesit paylaştı. Çoruh, paylaşımına, "'Adalet dinin temelidir' değil mi ? Dava açılmadı. Alkışlandı.Övüldü.Dinimiz bütün, ahlakımız seküler!" notunu düştü.

NE OLMUŞTU?

Akit TV kanalının sunucularından Ahmet Keser, 13 Şubat 2017 tarihinde Gün Başlıyor programında Müjdat Gezen'e hakaretler yağdırmış ve hedef göstermişti.

Keser'in hedef göstermesinin ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi, M.A. Aligül isimli şahıs tarafından kundaklanmıştı. Sanat merkezini ateşe veren Aligül, ifadesinde, "Müjdat Gezen’in Osmanlı padişahlarından Abdülhamit Han’ın torununa hakaret ettiği için buna tepki olarak yaptım, alkollü olduğum için bunun etkisiyle olayı gerçekleştirdim.” demişti.

Şevket Çoruh, Akit sunucusunun çirkin sözlerini gündeme getirdi: Dava açılmadı, alkışlandı - Resim : 1

Etiketler
Gülşen Akit TV Şevket Çoruh Hakaret