Dilipak'tan 'Gülşen' paylaşımı: Ne olacak bu adaletin hali

Abdurrahman Dilipak, Gülşen'in tutuklanmasına yönelik "Türkiye'nin tek gerçeği bu mu. Sahi ne olacak böyle bu adaletin hali" dedi.

Dilipak'tan 'Gülşen' paylaşımı: Ne olacak bu adaletin hali

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şarkıcı Gülşen'in tutuklanmasına ilişkin olarak "Türkiye'nin tek gerçeği bu mu. SPK iddiaları, vurgun, ya da Fuhşiyat, uyuşturucu baronları ile ilgili iddialar ne oluyor" diye sordu.

Yargıya seslenen Dilipak, Sedat Peker’in SPK Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu hakkındaki 180 milyon dolar nakit parası olduğu ve AKP'lilerin de adının karıştığı uyuşturucu ticareti iddialarının araştırılmasını istedi.

Dilipak’ın Twitter’dan yaptığı paylaşımlar şöyle:

“Taşkesenlioğlu başörtülü kocasından mal ve para paylaşımı için, Gülşen LGBT'yi savunduğu için savcılıkta… Türkiyenin tek gerçeği bu mu. SPK iddiaları, vurgun, ya da Fuhşiyat, uyuşturucu baronları ile ilgili iddialar ne oluyor… Huuu, sesimi duyan savcı var mı!

Ekmek çalan, baklava çalana ters kelepçe, devleti ve milleti dolanlara gelince, "Milyonla çalan mesned-i izzette ser-efrâz, Birkaç kuruşu mürtekibin câyi kürektir.” Tarih tekerrür mü ediyor!? Alo taksi deyince taksi geliyor da, Sahi ne olacak böyle bu adaletin hali."

Etiketler
Gülşen Türkiye Abdurrahman Dilipak