Muhammed Nur Nahya, bu defa Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın tanışmasını canlandırdı

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı taklit ederek internete yüklediği videolarla tanınan Muhammed Nur Nahya, bu sefer Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın tanışmasını parodi bir şekilde canlandırdı.

Muhammed Nur Nahya, bu defa Erdoğan ile Emine Erdoğan'ın tanışmasını canlandırdı

Sosyal medya fenomeni Muhammed Nur Nahya, yeni videosunda “Cumhurbaşkanı ile Emine Erdoğan’ın ilk tanışması” başlıklı görüntüler yayınladı.

Kahvaltıda 'hünkar beğendi' söyleyen Nahya, Emine Erdoğan’ı taklit eden kişinin 'hünkar beğendi ne alaka?' sorusuna Nahya, 'ya şimdi emine, onu ileride anlarsın inşallah olur mu?' diye yanıt verdi.

ŞİİR OKUDU

Şiir okuyarak etkilemeye çalışmak bölümünde Emine Erdoğan’ı taklit eden kişinin “Şiirden hoşlanır mısın?” sorusuna Nahya, “Emine, şiir demek ben demek ya” diyerek Erdoğan’ın Siirt’te okuduğu ve cezaevine girmesine sebep olan “İlahi Ordu” isimli şiiri okudu.

Şiir okuduğu sırada yanlarına gelen iki polis “Sen ne güzel şiir okuyorsun öyle gel bakalım bizimle” diyerek Erdoğan’ı sofradan kaldırmaya çalıştı. O esnada arkada çalan “Beraber yürüdük biz bu yollarda” şarkısının kullanılması dikkatlerden kaçmadı.

Etiketler
Recep Tayyip Erdoğan Inter Emine Erdoğan