Barış Terkoğlu: Adalet Bakanı'nın 'özel hayatı sızdırmayın' demeye hakkı yok, yarattıkları Türkiye ile yüzleşiyorlar

Gazeteci Barış Terkoğlu, suç örgütü lideri Sedat Peker'in sızdırdığı görüntülerin ardından Adalet Bakanı'na eleştirilerini yönelterek "özel hayat demeye hakkı yok. Yarattıkları Türkiye ile yüzleşiyorlar şu an" dedi.

Barış Terkoğlu: Adalet Bakanı'nın 'özel hayatı sızdırmayın' demeye hakkı yok, yarattıkları Türkiye ile yüzleşiyorlar

Gazeteci Barış Pehlivan ve Barış Terkoğlu'nun hazırlayıp sunduğu B Yüzü programında suç örgütü lideri Sedat Peker'in yayınladığıı videolar gündeme getirildi.

Terkoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun MOBESE'den alınan yemek görüntülerini hatırlatarak, "Devlet suçluları izlemek için kurduğu kameraları siyasette kullanıyor" dedi.

Kendisinin de cezaevinde kaldığı dönemde ziyaret eden avukatıların listesinin tutulduğunu söyleyen Terkoğlu, "Bütün avukatların kaçta gittiği, ne kaldığının listesi Cumhurbaşkanı'nın damadının abisinin bizzat yönettiği medyaya verildi. Bir kere zaten kabahatim yok. Cezaevinde özel hayatım yok. Ben buna karşı dava açtım ve kaybettim. Çünkü Adalet Bakanlığı da onların elinde. Karşı tarafın avukatlık masraflarını ödedim. Keşke ödemek yerine alınlarına o parayı yapıştırsaydım da gezselerdi" diye konuştu.

"YARATTIKLARI TÜRKİYE İLE YÜZLEŞİYORLAR"

Terkoğlu şöyle devam etti:

"Bunu söyleyen Adalet Bakanlığı tutuklularımızı ziyaret edenleri sızdırırız kendi medyamıza diye Adalet Bakanı'nın çıkıp şu anda insanların özel hayatını sızdırmayın deme hakkı var mı yok. O yüzden o hak bende var hükümette yok. O hak bende var yandaş medyada yok. Yarattıkları Türkiye ile yüzleşiyorlar şu an."

Etiketler
Adalet Bakanı Barış Terkoğlu Sedat Peker Suç örgütü