Adana gazetesi, Will Smith'i yardıma çağırdı: 'İntikamımızı alın ve adaleti sağlayın'

Oscar Ödül Töreni'nde sunucu Chris Rock'a attığı tokatla Akademi'nin skandallar tarihine geçen Will Smith, Akademi üyeliğinden de istifa etmişti. Adana, Smith'i yardıma çağırdı.

Adana gazetesi, Will Smith'i yardıma çağırdı: 'İntikamımızı alın ve adaleti sağlayın'

GERÇEK GÜNDEM- Chris Rock'a attığı tokatla tüm dünyanın gündemine oturan Will Smith, Akademi üyeliğinden istifa etmiş ve bir çok ismin de tepkisini çekmişti.

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA"

Komedyen Chris Rock'a, eşi Jada Pinkett Smith'in 'alopesi' hastalığı nedeniyle kazıttığı saçlarıyla ilgili espriler yapması üzerine sahneye çıkarak tokat atan Will Smith, yerine dönünce de sahneye doğru; "Karımın adını ağzına alma" diye bağırmış ve Rock'un açıklama yapma girişimini engelleyerek aynı ifadeleri daha sert bir şekilde tekrarlamıştı.

ADANA'NIN SİZE İHTİYACI VAR

Adana'nın yerel gazetelerinden biri Will Smith'e İngilizce olarak seslenerek "Adana'nın size ihtiyacı var" dedi. Haberde Smith'in eşini korumak için yaptığı hareketin alkışlandığı söylenerek "Gerçek bir kahraman olduğunuzu gösterdiniz" yorumu yapıldı.

"Türkiye'de ve Adana'da işler iyi gitmiyor" denilen haberle yardıma çağırılan Will Smith'e devlet ve AKP şikayet edildi. Haberde yer alan ifadeler şöyle oldu:

"Oscar gecesinde karınızı korumak için yaptıklarınızı hepimiz alkışladık. Oynadığınız filmlerde hep bir kahraman olarak görüldünüz ve Oscar gecesinde gerçek bir kahraman olduğunuzu gösterdiniz. Sevgili Will Smith, Adana'da yardımınıza ihtiyacımız var. Adana'da ve Türkiye'de işler iyi gitmiyor. Devletimiz geçmediğimiz yollara, kullanmadığımız binalara milyarlarca dolar veriyor. Bununla birlite ülkeye birkaç milyon dolar girsin diye yaşadığımız şehir olan Adana'yı Avrupa'nın çöp merkezi haline getirdiler.

İNTİKAMIMIZI ALIN

Doğru duydunuz Bay Smith, devletimiz Adana'ya birkaç zengin şirket ve birkaç bürokratın cebine koyacağı birkaç milyon dolar için çöp ithal ediyor. Bu şirketler de politikacılara yüklü bir komisyon ödüyor. Sevgili Smith, lütfen paramızı boşa harcayan ve Adana'yı Avrupa'nın çöp başkenti yapanlardan intikamımızı alın ve adaleti sağlayın."

İlgili habere ulaşmak için tıklayın

Etiketler
Oscar Will Smith Tokat Adana