Erdoğan'ın eski doktorundan bu defa tartışma yaratacak 'Bilal Erdoğan' paylaşımı!

AKP eski milletvekili, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın eski sağ kolu ve doktoru olan Turhan Çömez sosyal medya hesabından gizemli bir mesaj paylaştı.

Erdoğan'ın eski doktorundan bu defa tartışma yaratacak 'Bilal Erdoğan' paylaşımı!

AKP eski milletvekili ve bir dönem Recep Tayyip Erdoğan'ın doktorluğunu ve özel kalem müdürlüğünü yapan Turhan Çömez son dönemde yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor.

"YARIN" DEDİ

Çömez’in yaptığı paylaşımda “Bilal 7.40 BMW yi nasıl aldı” diye sorarken her şeyi açıklayacağını belirtti. Çömez, paylaşımı 14 Şubat'ta yapmasına rağmen daha sonra konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

İşte Çömez’in o paylaşımı;

Bilal 7.40 BMW yi nasıl aldı?

AKP li iş adamlarının yatırım tercihi Londra,

Peki Bilal’in ki neresi?

Yarın…

Erdoğan'ın eski doktorundan bu defa tartışma yaratacak 'Bilal Erdoğan' paylaşımı! - Resim : 1

TURHAN ÇÖMEZ HAKKINDA

Turhan Çömez Ergenekon davası ile hakkında soruşturma açılıp yakalama kararı çıkan bir isim olmuş ve 2014 Aralık ayında, Halk Arenası ekibini Ergenekon soruşturması sırasında sığınmak zorunda kaldığı Londra’da ağırlayarak Ergenekon soruşturması, Erdoğan’la olan ilişkisi, 14 Aralık operasyonu gibi konularda önemli açıklamalar yapmıştı.

Ergenekon soruşturmasında hakkında hazırlanan iddianamenin yalan haberlerle ve montajlanmış tapelerle oluşturulduğunu söyleyen Çömez, “Hurşit Tolon’un evini boyayan ‘Boyacı Turhan’ isimli kişiyle yaptığı konuşma sanki benimle yapılmış gibi montajlandı ve medyaya servis edildi” demişti.

Dönemin Başbakanı Erdoğan’ın kendisinin ona karşı olduğuna inandırıldığını söyleyen Turhan Çömez, “Ben İngiltere’ye geldikten sonra kendisine bir mektup yazdım ve bu durumu izah ettim. Bizim mağdur olmamıza neden olan bu kadro, bir gün sizi de mağdur eder’ diye uyardım. Ama maalesef o dönem Erdoğan’ın bu senaryoya inandırıldığını anladım. Bugün kendisi de mağdur olduğunu söylüyor. Ama o dönem yapılan bu operasyon bir ortak aklın ürünüydü. Bunun yurt dışı bağlantıları olduğunu da düşünüyorum” demişti.

Erdoğan için o dönem kandırıldı diyen isim sonrasında yaşanılanlarla bu görüşünden vazgeçmişti.

Hatta Erdoğan’ın bir dönem doktorluğunu da yapan Turhan Çömez, “Ben Erdoğan’ın ameliyatlarına da girdim. Hatta ona biri zarar verebilir diye, ameliyatta kullanılacak anestezi malzemelerini bir gün önceden evime götürüp orada muhafaza ettim. Ben o dönem Erdoğan’a inanıyordum. istikbali parlak bir politikacı olduğunu ve gelecekte Başbakan olacağını tahmin edebiliyorduk. Biz de o kadro içerisinde ülkemize büyük hizmetler edebileceğimize inanıyorduk. Ben o dönem Erdoğan’ı yurt dışına götürüp ameliyat ettirdim. Ama hangi ülke olduğu ve ameliyatın detayları konusunda bilgi vermem meslek ahlakıma uymaz “demişti.

Çömez İngiltere’de gözaltına alındığı sürede İngiltere İçişleri Bakanlığını dava etmesi sonucunu da, “Benim burada ne siyasi gücüm vardı, ne param, ne medyam ne de arkamda beni destekleyen bir çete. Ancak, vatandaşı bile olmadığım bir ülkede, İçişleri Bakanlığını dava ederek mahkum ettim ve oturum hakkını elde ettim. İşte bu, hukukun üstünlüğü. Türkiye’nin de böyle bir ülke olduğunu görmek büyük hayalim” açıklamıştı.

Bu arada konuşan Turhan Çömez, “Burada bana ulaşmak isteyen pek çok vatandaşımız oluyor. Sağlık sorunları için arayanlar, burada eğitim almak isteyen gençler oluyor. Ben Türkiye’de politika yaparken de katıldığım toplantılarda cep telefonumu paylaşırdım. Şimdi de müsadeniz olursa telefon numaramı vermek istiyorum” diyerek telefon numarasını canlı yayında izleyenlerle paylaşması Çömez’in öncesini de akıllara getirdi.

Etiketler
Bilal Erdoğan Milletvekili Turhan Çömez