Müge Anlı'da ortaya çıktı: 70 yaşındaki üfürükçü, 18 yaşındaki genç kızı alıkoydu!

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 70 yaşındaki üfürükçü muska yazıp 18 yaşındaki kızı kaçırdı. Muskanın içinden cips paketi ve gazete küpürü çıktı.

Müge Anlı'da ortaya çıktı: 70 yaşındaki üfürükçü, 18 yaşındaki genç kızı alıkoydu!

Gaziantep'te oturan M.A., dün ATV'de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert yayınına gelerek 18 yaşındaki kızı A.A'nın 70 yaşındaki muskacı Kahraman tarafından alıkonulduğu söyledi.

Baba M.A., üfürükçü olan Kahraman'ın yazdığı muskayı stüdyoya getirirken Müge Anlı, sözde hocanın yazdığı muskayı canlı yayında açtı. Muskanın içerisinden cips paketi ve bahis ekinin yer aldığı bir gazete parçası çıktı.

TUTUKLANDI

Yayının ardından 'Nitelikli dolandırıcılık' ve 'cinsel istismar' suçlarından gözaltına alınan üfürükçü Kahraman K., savcılık ifadesinin ardından mahkemeye çıkarıldı.

Şahıs mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma ekipleri tarafından geniş güvenlik tedbirleri arasında jandarma aracına bindirilen Kahraman K., cezaevine teslim edildi.

YAKINLARI GAZETECİLERE SALDIRDI

Adliyeye gelen üfürükçü Kahraman K.'nın yakınları ise gazetecilere saldırdı. Çıkan arbede, vatandaşlar ve jandarmaların araya girmesi ile büyümeden önlendi.

"BU ADAMIN HOCALIKLA İLGİSİ YOK"

Adliye önünde bekleyen Anne H. A., "Yalanla, tehdit ve şantajlarla kızımı kandırıyor. Elinde kızımın görüntülerini olduğunu söyleyip, sürekli tehdit ediyordu. İşi gücü dolandırıcılık. Geliniyle dolandırıcılık yapıyorlar, herkes biliyor. 7-8 senedir tanıyoruz, komşumuz. Beni hiç tehdit etmedi ama kızımı saf, cahil görmüş. Kızım 18 yaşını dolduralı bir ay oldu. Planını kurmuş, takip etmiş kızımın yaşını. Zaten sürekli tehdit etmiş. Görüyordum kızımın telefonunu. Şikayette de bulunduk. En son kızımı kaçırdı. Gittik baktım, kızım da oradaydı. Ceza almasını istiyorum. Benim kızım gibi mağdur çok insan var. Onlar korkuyorlar, uğraşmak istemiyorlar. Bu adamın hocalıkla hiç bir ilgisi yok. Yaptığı şey dolandırıcılık. Başka menfaatleri var" dedi.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Gaziantep Müge Anlı