AKP'li başkan, 6 yaşındaki kızını evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel'in yeğeni çıktı!

6 yaşındaki kızını 'evlendiren' Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in AKP Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel’in amcası olduğu ortaya çıktı.

AKP'li başkan, 6 yaşındaki kızını evlendiren Yusuf Ziya Gümüşel'in yeğeni çıktı!

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, bugünkü köşe yazısında, 6 yaşındaki kızını 'evlendiren' Yusuf Ziya Gümüşel ile ilgili çarpıcı bir bilgiyi paylaştı. Terkoğlu'nun aktardığına göre AKP Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, Yusuf Ziya Gümüşel'in yeğeni çıktı.

Terkoğlu’nun ortaya çıkardığı bilgiye göre, AKP Sapanca İlçe Başkanı Yunus Gümüşel, kızını 6 yaşında evlendirmesine rağmen tutuksuz olarak yargılanan Yusuf Ziya Gümüşel’in yeğeni. Yunus Gümüşel, Yusuf Ziya Gümüşel’in abisinin oğlu.

İKİ İSİM ZAMAN ZAMAN GÖRÜŞÜYOR

Yusuf Ziya Gümüşel’in Sapanca’da doğup büyüdüğünü ve Sapanca’nın Hiranur Vakfı için çok önemli olduğunu belirten gazeteci Terkoğlu, yazısında şu ifadeleri kullandı:

Sapancalılar iki ismin zaman zaman görüştüğünü anlatıyor. Burada parti cemaati, cemaat de partiyi destekliyor. Yunus Gümüşel’in, tecavüze uğrayan HKG’nin de yakın akrabası olarak, meseleyi bilmemesi imkânsız. Bunları sormak için aradığım AKP il ve ilçe teşkilatının, nedense telefonları açılmak bilmedi.

Etiketler
Hiranur Vakfı Sapanca