AKP'yi eleştiren vatandaştan sosyal medyayı sallayan sözler! 'Daha Muratgilin damından atlayamadık'

Seçim günü yaklaşırken sokağa çıkan Youtube kanalı Yurttaş TV halkın nabzını tutmaya devam ediyor.

İstanbul halkı 23 Haziran’da tekrar sandık başına gidiyor. 23 Haziran seçimlerine 2 haftadan daha az bir zaman kaldı.

Seçim günü yaklaşırken sokağa çıkan Youtube kanalı Yurttaş TV halkın nabzını tutmaya, yenilenen İstanbul seçimleriyle ilgili yurttaşların düşüncelerini sormaya, taleplerini ekrana taşımaya, seçim anketi yapmaya devam ediyor.

İstanbul Küçükçekmece’de konuyla ilgili Yurttaş TV’nin sorularını yanıtlayan bir vatandaş, AKP’ye ve yenilenen seçimlere isyan etti. Genç kadının sözleri sosyal medyada günün konusu oldu.

Geçim sıkıntısı, gelecek kaygısı, seçimlerin yenilenmesi, göçmen politikası gibi konularda hissettiklerini paylaşan vatandaş, geleceğin Cumhurbaşkanı olarak Ekrem İmamoğlu’nu gördüğünü, yapılanların haksızlık olduğunu ifade etti.

Siyasilerin oturdukları koltukları bırakmakta zorlandıklarını dile getiren genç vatandaş, ülkenin ilerleyemediğini, adam kayırma ve pahalılığın son derece arttığına dikkat çekti.

“Dini kullanarak bu halkı bu şekilde götüremez. Dini kullanan bir insan önce kul hakkı yememesi gerektiğini bilmeli” diyen genç kadın, çocuk yapmaktan korktuğunu çünkü çocuğuna iyi bir gelecek sağlayıp sağlayamayacağından emin olmadığını söyleyerek, koltuklarını bırakmayı istemeyen yöneticilere de seslenip, “Niye koltuğunu bırakamıyor. Altını mı ıslatmış” diye tepki gösterdi.

“YEDİ YEDİ DOYMADI”

AKP’yi sert sözlerle eleştiren yurttaş sözlerine şöyle devam etti:

“Yedi yedi doymadı. Satılacak hiçbir yer kalmadı Türkiye’de. Daha nereyi satacak. Bıktık artık. Ben bu şekilde yaşamak istemiyorum. Haksızlığa halk da göz yummasın. Seçim oldu. niye her seçimde bir şey olmuyordu, balkon konuşması yapamadı diye mi zoruna gitti? Bunların hepsini de yayınlayın. Halkım ben.

Ayakkabı kutularının içinden paralar çıktı niye açıklayamadı? Ne ilerlemişliğimiz var? Millet uzaya çıkıyor biz daha Muratgilin damından atlayamadık! Bırakın Allah aşkına.

Hiçbir zaman AK Partili olmadım. Yönetim tarzlarını, yaptıklarını hiç onaylamadım. Türbanlıyım ama bunu AK Parti’ye bağlamıyorum. Onun sayesinde türban takmıyorum ben.

Ne yapmış, nerede öndeyiz. Çocuk cinayetleri, hırsızlık, Türkiye’nin satılmasının başında hiçbir şey yok. Bir seçimi yapamıyoruz. Yeniden seçim yapacağız. Bunun bütçesi bizim cebimizden çıkıyor.” dedi.

Yurttaş TV'nin diğer röportajlarını izlemek için tıklayın.

Etiketler
Seçim YouTube