Müge Anlı'da canlı yayında cinayeti itiraf etti!

Türkiye Gazi Akbıyık cinayetini konuşuyor. Cinayet Müge Anlı'nın programında ortaya çıktı.

Müge Anlı'da canlı yayında cinayeti itiraf etti!

Afyonkarahisar'da esrarengiz şekilde kaybolan Gazi Akbıyık'ın 18 Ocak 2019 tarihinde evinin arka kapısından çıkıp ve bir daha görülmediği söylendi fakat gerçek bambaşka çıktı. Akbıyık'ın eski eşi Kıymet Albayrak, 28 Ocak'ta ilçe Emniyet Amirliğine giderek bir süre önce boşandığı ancak birlikte yaşamaya devam ettikleri Gazi Akbıyık'ın 10 gündür kayıp olduğu ihbarında bulundu.

Öte yandan Gazi Akbıyık'ın esrarengiz bir şekilde kaybolmasından şüphelenen aile fertleri Müge Anlı'nın programına çıkarak Akbıyık'ın bulunması için yardım istedi.

GAZİ AKBIYIK'I NASIL ÖLDÜRDÜĞÜNÜ İTİRAF ETTİ!

Gazi Akbıyık hakkında boşandığı eşi Kıymet Albayrak çarpıcı iddialarda bulundu. Kıymet Albayrak hep şiddetin olduğunu dile getirdi. Korktuğundan dolayı gidemediğini dile getirdi.

Müge Anlı, Kıymet Albayrak'a boşandıktan sonra Gazi Akbıyık'ı neden terk etmediğini sorması üzerine Albayrak, "Gittiğin geldiğim için bir daha cesaretim olmadı." diye konuştu.

Dün ise, 14 yaşındaki küçük kızı A.A emniyet amirliğine giderek babasını annesinin öldürdüğünü söyledi. Bunun üzerine ilçe emniyet amirliği ve olay yeri inceleme ekipleri ailenin yaşadığı evde içlemelerde bulundu. Ekipler, evin içinde ve arkasında tandırda arama yaptı.

CİNAYET GECESİ NELER YAŞANDI?

Abdullah Gazi'yi öldürdüğünü itiraf eden büyük kızı Gizem A. cinayet gecesini şu sözlerle anlattı:

"Alkollü şekilde eve geldi. Sonra bir senet çıkarttı, annem 'imzalamayacağım' dedi. Sonra vurdu, annem imzalamak zorunda kaldı. Sonra kavga etti, dövmeye başladı. Sonra ben araya girdim, silah patladı. Kime geldiğini anlayamadım, silah babamın elindeydi. Baktım, babam birden yığıldı o vurulmuş sonra öldü.

Annem ile birlikte aldık, kardeşimi de çağırdık. Götürdük evin arkasında. Orada ekmek yaptıkları bir yer var, orada yaktık. Küçük kardeşime "olay çıktı vuruldu" dedim. Ona biz tembihledik, eğer bir gün ortaya çıkarsa annem yaptı diyelim dedik.

Annem bize annelik yaptı, babalık yaptı. Anneme bir şey olsun istemedim ben. Eğer anneme vurmasaydı, dövmeseydi, silah zoruyla bir şeyler yaptırmaya çalışmasaydı böyle olmazdı.

MÜGE ANLI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Genç kızın, 'Annem için her şey değer' diğerek cinayeti işlediğini itirafının ardından Müge Anlı gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan, Türkiye'nin dört bir yanından avukatlar davayı üstlenmek için Müge Anlı'ya ulaşmaya çalıştı.

Gazi Akbıyık'ın eski eşi Kıymet Albayrak ve kızı, Müge Anlı'nın programı sonrası İstanbul'da polis ekiplerince gözaltına alındı ve Afyonkarahisar'a ifade için götürüldü. Akbıyık'ın ei ise polis ekipleri tarafından güvenlik altına alındı.

Etiketler
Müge Anlı Türkiye