Palu ailesine canlı yayında gözaltı

Meryem ve Melike Tanhal cinayeti soruşturması kapsamında Palu ailesi fertleri ile Tuncer ve Emine Ustael gözaltına alındı.

Müge Anlı'nın gündeme getirdiği Palu Ailesi'ne canlı yayında gözaltı işlemi yapıldı. Savcılık Müge Anlı ile Tatlı Sert programını ihbar kabul etti.

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Palu ailesiyle ilgili polis harekete geçti. Kocaeli Körfez Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla ailenin Kocaeli'deki evine Asayiş ve Gasp Büro şube ekipleri baskın yaptı.

Baskın esnasında evden canlı yayın yapılıyordu. Polis evdeki arama işlemlerinin sonunda İsa Palu, Fatih Palu, Havva Palu, Harun Palu ve Ayşe Meryem Palu gözaltına alındı. Gözaltına alınan Palu ailesi fertleri hastaneye sağlık kontrolüne götürüldü. Polis hastane içi ve etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.

Palu ailesine canlı yayında gözaltı - Resim : 1

TUNCER USTAEL VE EMİNE USTAEL'E CANLI YAYINDA GÖZALTI

Kocaeli Körfez Cumhuriyet savcılığının talimatıyla Meryem ve Melike Tanhal cinayeti soruşturması kapsamında Tuncer ve Emine Ustael stüdyodan gözaltına alındı.

Stüdyoya giren polislere izleyiciler alkışlarla destek verdi. Sunucu Müge Anlı ise savcılığa teşekkür etti. Gözyaşları içinde "Meryem ve Melike Tanhal'ın cesetlerine ulaşılması halinde mezarlarını yaptıracağım" dedi.

Stüdyodan gözaltına alınan Emine ve Tuncer Ustael sağlık kontrolünden geçirildi.

Etiketler
Palu Ailesi Gözaltı Soruşturma