Cübbeli - Yeni Akit kavgasında yeni perde: 'İmam hatipleri methedemem, Allah belanızı verecek'

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'yü imam hatiplere yönelik yaptığı açıklamalar üzerinden hedef alan Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu'na Ünlü'den yanıt gecikmedi.

Cübbeli - Yeni Akit kavgasında yeni perde: 'İmam hatipleri methedemem, Allah belanızı verecek'

Kamuoyunda 'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün yayınladığı son videosunda imam hatiplere ilişkin sarf ettiği sözler dikkat çekmiş, Ünlü, ''İmam - Hatip Lisesine gitseydim deist - ateist olurdum'' ifadelerini kullanmıştı.

YENİ AKİT YAZARI HEDEF ALDI

Ünlü'nin açıklamaları basında yer alırken; Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu Cübbeli'yi hedef alarak ''Şu tehdit, bu şantaj altında, şu siyasi yapılanmaya/bu ekibe faydası olsun diye söylediklerinden dolayı, “Şekerim yükselmişti, sapıtmışım” diyemeyeceğini, böyle bir mazeret ile sorumluluktan kurtulamayacağını bilmen gerekir..

Ne demektir, İmam Hatipler’i ima ederek “inkar merkezi olmuş” demek'' diye yazmıştı.

CÜBBELİ YANIT VERDİ

Cübbeli Ali Karahansaoğlu'na 3 Kasım'da katıldığı bir 'sohbette' yaptığı açıklamalarla yanıt verdi.

Cübbeli, ''Bana ne diyor biliyor musun? Sana şantaj yapıyorlarsa faşistler, ırkçılar... Ben şantajla konuşuyormuşum. Şantaj yaptılarsa onu da söyle diyor. Rüşvetin vesikası çıksa onu da göstermeyecek. Ama rüşvetin de vesikaları çıkıyor şuan bazıları hakkında çarşaf çarşaf.

Ben batılı methedemem. Besmelesiz kitapların okunduğu, okutulduğu kuruluşları methedemem. Buralar da çocukların gönderilmesini teşvik edemem. Allah belanızı verecek'' dedi.

Etiketler
Yeni Akit Cübbeli Ahmet Kavga