AKP Gençlik Kolları'ndan provokasyon: Avcılar'daki kaza yerine gittiler, 'binlerce yaralı sayısı belli olmayacak kadar ölü var' dediler

İstanbul Avcılar'daki metrobüs kazasında 42 kişinin yaralandığı açıklanırken; AKP Gençlik Kolları'nın provokasyonu pes dedirtti.

AKP Gençlik Kolları'ndan provokasyon: Avcılar'daki kaza yerine gittiler, 'binlerce yaralı sayısı belli olmayacak kadar ölü var' dediler

İstanbul Avcılar'da iki metrobüs kafa kafaya çarpıştı.

Kaza nedeniyle yol trafiğe kapatılırken; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya 42 kişinin yaralandığını duyurdu.

AKP'DEN PROVOKASYON

Kazadan saatler sonra yol trafiğe açılırken; AKP Gençlik Kolları'nın yayınladığı bir video pes dedirtti.

Kazanın ardından video çeken AKP Gençlik Kolları üyesi bir genç, "AK Parti Avcılar olarak kaza yerindeyiz. İki metrobüs çok feci bir şekilde çarpıştı. Binlerce yaralı, sayısı belli olmayacak kadar da ölü var. İBB yetkililerine buradan sesleniyoruz. Bu canların hesabını kime nasıl vereceksiniz" dedi.

Gencin konuşması sosyal medyada büyük tepki topladı.

AKP'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Videoyu alıntılayan "AK Gençlik Avcılar" ise, videoda geçen kelimelerin 'sehven' olduğunu ileri sürerek, "Videoda arkadaşımız elem ve keder içerisinde sehven hatalı cümle kullanmıştır. Ak gençlik olarak milletimizin sağlığı, güvenliği her zaman önceliğimiz olmuştur. Yaşanan yanlış anlaşılma için üzgünüz" ifadelerini kullandı.

YENİ VİDEO ORTAYA ÇIKTI

AKP'nin provokasyonu bununla sınırlı kalmadı.

Sosyal medyada yayınlana yeni görüntülerde, kaza yapan metrobüse binen AKP'liler propaganda yaptı; o anların görüntülerini sosyal medyadan paylaştılar.

Etiketler
Avcılar İstanbul Metro Provokasyon