'Şakkadanak' lakaplı Necmettin Batırel'le Prof. Özgür Demirtaş'ın kavgasında yeni perde: 'Demek ki işin içindesin, otur yerine'

'Şakkadanak' lakaplı Necmettin Batırel, bir süredir tartışma yaşadığı Prof. Dr. Özgür Demirtaş'a "Yarası olan gocunur. Yoksa susar oturur. Otur bakiim yerine" diye seslendi.

'Şakkadanak' lakaplı Necmettin Batırel'le Prof. Özgür Demirtaş'ın kavgasında yeni perde: 'Demek ki işin içindesin, otur yerine'

Doların TL karşısında yükselişe geçtiği bir dönemde kullandığı "Şakkadanak satarım bir 10 milyon dolar, düşürürüm doları" ifadesiyle tanınan Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel ile Prof. Dr. Özgür Demirtaş arasındaki tartışma sürüyor.

Batırel, 16 Temmuz’da 'Körle yatan şaşı kalkar' başlıklı yazısında adını vermeden Demirtaş'ı 'yüksek enflasyonun sorumlusu' ilan etmişti.

Özgür Demirtaş ise bu ifadelere "Ahahahahhahahaaaahabaaahahaha. Yok artık Necmettin Bey. Bir an şaka sandım. Vallahi demiş billahi demiş. Akıllarını yitirmeye başladılar" yanıtını vermişti.

Batırel, Türkiye gazetesinde bugün yayımlanan 'Otur bakiim yerine' başlıklı yazısında Demirtaş'ı 'eleştirmeye' devam etti.

'ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEDEN KORKMAM'

"Hiç isim vermeden bazı finans profesörlerini halkın tasarruflarını yanlış yönlendiriyorlar, diye eleştirmiştim. Bunlardan bir tanesi üzerine alınmış. 'Vay sen beni kastettin' diyerek yemin ediyor. Ben kimseyi hedef göstermedim. Olsaydı açık açık yazardım. Allah’tan başka kimseden korkmam" diyen Batırel, şöyle devam etti:

"Ama o arkadaş bunu üzerine alarak sahiplendiğine göre, demek ki işin içinde var. Yarası olan gocunur. Yoksa susar oturur. Otur bakiim yerine!..”

Etiketler
Özgür Demirtaş Adana Kavga