Sapık dede, 9 yaşındaki torununa tecavüz etti: 5 yaşından beri taciz ediyormuş!

İstanbul Sultanbeyli'de kan donduran bir olay meydana geldi. 9 yaşındaki öz torununa tecavüz ettiği iddia edilen dede ile ilgili sosyal medyada yüzlerce paylaşım yapıldı.

Sapık dede, 9 yaşındaki torununa tecavüz etti: 5 yaşından beri taciz ediyormuş!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yaşayan bir adamın 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası tüm Türkiye'nin gündemine oturdu. Sosyal medya platformu Twitter'da #Sapıkdedetutuklansın etiketi ile açılan tag'ın altına yapıla paylaşımlar okuyanların kanını dondururken sapık dedenin bir an önce yetkili makamlarca tutuklanması istendi.

Sapık dede, 9 yaşındaki torununa tecavüz etti: 5 yaşından beri taciz ediyormuş! - Resim : 1

Tüm Türkiye, sosyal medya hesaplarına İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan iğrenç ötesi olayı konuşuyor. Geçtiğimiz Mayıs ayında meydana gelen olayda, bir dedenin 9 yaşındaki torununa tecavüz ettiği iddiası ortalığı bir anda karıştırırken, bir anda binlerce kullanıcı #Sapıkdedetutuklansın etiketiyle sapık dedenin tutuklanarak cezaevine gönderilmesini istediler.

İFADELER ORTAYA ÇIKTI

Çocuğun verdiği iddia edilen ifadelerin de paylaşıldığı olayda, dedenin torunu 4-5 yaşındayken tacizlerine başladığı ifade edildi. Çocuğun korktuğu için bunca zamandır kimseye bir şey anlatmadığı söylenirken, paylaşımı yapan doranavirus kullanıcı isimli şahıs da paylaşımlarını kaldırdı.

Etiketler
Tecavüz Muş İstanbul Taciz