Müjdat Gezen'den Canan Kaftancıoğlu için esprili yazı: Kusura bakma, suçlusun...

Usta oyuncu Müjdat Gezen, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na yönelik esprili bir yazı kaleme aldı. "Kadınlar tarafından çok seviliyor olabilirsin ama erkekleri de düşün. Canan, kusura bakma suçlusun" dedi.

Müjdat Gezen'den Canan Kaftancıoğlu için esprili yazı: Kusura bakma, suçlusun...

Usta oyuncu Müjdat Gezen, Yargıtay 3. Dairesi'nin CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tamamı eski tarihli sosyal medya paylaşımları nedeniyle verilen 4 yıl 11 ay 20 günlük hapis cezasını onamasını yorumladı.

Cumhuriyet gazetesinde Kaftancıoğlu'na hitaben esprili bir yazı kaleme alan Gezen, şunları söyledi:

'SUÇLUSUN, LÜTFEN BUNU KABUL ET'

"Leyla da ben de seni ne kadar çok severiz bilirsin. İyi ve yararlı, çalışkan ve düzeyli, vefakâr ve dirayetli bir insansın. Ama suçlusun. Lütfen bunu kabul et... Ben hiçbir meseleyi tek nedene bağlamam. Senin aldığın cezayı da tek nedene bağlamıyorum. Pek çok nedeni var. Herkesin bildiği ilk neden, İstanbul seçimlerinde, Ekrem İmamoğlu’nun kazanmasında çok önemli rol oynaman.

'BENCE ASIL NEDEN, SENİN KADIN OLMAN'

İkinci neden CHP içinde çok fazla çalışıyor olman... Daha pek çok neden sayılabilir. Ama asıl nedeni atlıyorlar. Bence asıl neden, senin kadın olman Canan... İstanbul Sözleşmesi’ni bir düşün. Tak diye iptal edildi. Dolayısıyla kadın hakları konusu da tedavülden kalkmış oldu. Sen de bir kadınsın ve frenin yok. Her kadın gibi duracağın zamanı ve yeri saptayamıyorsun. Biraz geride dur. Kurbağaları ürkütüp durma. Bırak bu işleri. Hayat kendi kendine de yürüyor. Elinin hamuruyla erkek işlerine karışma.

'KADINLAR TARAFINDAN ÇOK SEVİLİYOR OLABİLİRSİN AMA ERKEKLERİ DE DÜŞÜN'

Kadınlar tarafından çok seviliyor olabilirsin ama erkekleri de düşün. Daha doğrusu erkek gözüyle meselelere yaklaşıp insan gözüyle görmeyenleri... Canan, kusura bakma suçlusun. Ama her nedense ben yine de seni seviyorum. (Bu yazı Cumhuriyet de değil de başka bir yerde yayımlansa, hemen şöyle yorumlar çıkardı: Müjdat Gezen de Canan Kaftancıoğlu’nu suçluyor.)"

Etiketler
Müjdat Gezen İstanbul Canan Kaftancıoğlu