Kar yağışı Bolu Dağı Tüneli'nde ulaşımı zorlaştırıyor

Karayolları ekipleri zaman zaman Anadolu Otoyolu'nda trafik akışını keserek araçların kaldırılması için çalışma yürütüyor.

Kar yağışı Bolu Dağı Tüneli'nde ulaşımı zorlaştırıyor

Bolu Dağı Tüneli geçişinde karda kayan araçlar nedeniyle Anadolu Otoyolu'nda ulaşımda aksamalar yaşanıyor.

Bölgede kar yağışı etkisini artırarak devam ediyor.

Otoyolun Sarıçökek 1. viyadük mevkisinde kar yağışı bazı araçların yolda kaymasına neden oluyor.

Karayolları ekipleri zaman zaman Anadolu Otoyolu'nda her iki yönde trafik akışını keserek araçların kaldırılması için çalışma yürütüyor.

Ekipler, güzergahta kar küreme ve tuzlama çalışması da yapıyor.

Otoyoldan geçişlerine izin verilmeyen ağır tonajlı araçlar, bekleme alanlarına yönlendiriliyor. Bu araçların D-100 kara yolunu kullanması nedeniyle de Kaynaşlı-Düzce arasında uzun araç kuyruğu oluştu.

ANKARA'DAN BOLU'YA DESTEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Karla mücadele araçlarımız yağışın olumsuzluklarından etkilenen komşumuz Bolu'ya desteğe gitti. Bolu'daki çalışmalarımızı da kartakip.ankara.com.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz” açıklamasını yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediye ekiplerinin yoğun kar yağışı nedeniyle olağan hayatın olumsuz etkilendiği Bolu’ya desteğe gittiklerini duyurdu. Yavaş, sosyal medya hesabından şu notu paylaştı:

“Karla mücadele araçlarımız yağışın olumsuzluklarından etkilenen komşumuz Bolu'ya desteğe gitti. Bolu'daki çalışmalarımızı da www.kartakip.ankara.com.tr adresinden canlı olarak izleyebilirsiniz. İyi günde de kötü günde de daima dayanışma içindeyiz. Tanju Özcan, Bolu Belediyesi”

Bolu-Ankara otoyolu bugün kar yağışı ve yaşanan kazalar nedeniyle kilometrelerce tıkalı kalmış, araçlar ve içindeki insanlar mahsur kalmıştı.

Etiketler
Bolu Trafik