Melih Gökçek'in 'ciddiye alıp' paylaştığı video izleyenleri şaşkına çevirdi

Melih Gökçek, ironik videolarıyla tanınan sosyal medya fenomeni Onur Babacan’ın “Köprüye ateist girdim Müslüman çıktım” dediği ‘fırtına’ videosunu gerçek sandı.

Aktif bir Twitter kullanıcısı olan Melih Gökçek, dün yaptığı bir paylaşımla yine günün en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Bir sosyal medya kullanıcısının ironi yapmak için çektiği videoyu gerçek sanan Gökçek, kendi hesabından kullanıcının videosun paylaştı. Kullanıcı çektiği videoda, "Motosikletli arkadaşlar Boğaz Köprüsü'nden geçmeyin, çok rüzgar var. Ben köprüye girdiğimde ateisttim, köprünün ortalarına doğru kelime-i şahadet getirdim." sözleriyle sürücüleri uyarmak istedi.

"RABBİM KADİM MÜSLÜMANLARDAN EYLESİN"

Görevden alınan Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, bu paylaşımı gerçek sanarak kendi hesabından yayımladı. Gökçek, "Rabbim seni kadim müslümanlardan eylesin inşallah" yorumuyla videoyu paylaştı.

Melih Gökçek'in 'ciddiye alıp' paylaştığı video izleyenleri şaşkına çevirdi - Resim : 1

“KENDİME TEŞEKKÜR EDERİM”

Babacan ise Gökçek’in tepkisi sonrası videosuna ilişkin Instagram hesabından bir paylaşımı alıntılayarak, “Dindar olsaydım bu sayfayı takip ederdim. Dinden rant çıkarmaya çalışmamış, bu zor günlerinde motorculara iyi dileklerini sunmuş. Bende buna vesile olduğum için kendime teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

Melih Gökçek'in 'ciddiye alıp' paylaştığı video izleyenleri şaşkına çevirdi - Resim : 2

Etiketler
Müslüman Melih Gökçek