Güngören'de kılık değiştiren hırsız kameraya yansıdı

Güngören'de, kılık değiştirerek defalarca hırsızlık yaptığı iddia edilen şüphelinin görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Güngören'de kılık değiştiren hırsız kameraya yansıdı

İstanbul Güngören Haznedar Mahallesi'nde son günlerde kılık değiştirerek sürekli hırsızlık yapan bir kişi tespit edildi.

İddiaya göre, bir kişi farklı günlerde kılık kıyafet ve imaj değişikliği yaparak iş yerlerinden hırsızlık yapıyor. Son olarak 27 Kasım Cumartesi günü akşam saatlerinde aynı kişi olduğu iddia edilen, koltuk değnekli ayağı sarılı bir kişi banyo lifi ve şampuan çaldı.

Kılık değiştiren hırsızın sürekli gittiği marketin sahibi Akif Demirkoparan, "Her seferinde kılık değiştirerek gelen bir hırsız var. Geçenlerde koltuk değneği ile geldi. Her seferinde yakalıyoruz yine geliyor, yine geliyor. Özelikle bu civarındaki esnafın dikkatini çekmek istiyorum, farklı kılık kıyafet ile gelerek çok ucuz malları çalıyor. Yetkililerin de bu iş için müdahale etmesini istiyorum. Geçenlerde koltuk değneği ile gelerek banyo lifi çaldı. Sakat değildi sakat taklidi yapıyordu, yalandan hareketler yapıyor. Bazen sakallı, bazen sakalını keserek geliyor. Hep uyarıyoruz ama hep geliyor. Hırsızı takip etmek için işimizi yapamıyoruz." dedi.

HIRSIZLIK ANLARI KAMERADA

Marketin önüne gelerek dışarıda bulunan eşyaları çalan kişi, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, bir kişinin koltuk değneği ile ayağı sarılı şekilde geldiği, dışarıda bulunan şampuan ve banyo lifini çaldığı, daha sonra hiçbir şey olmamış gibi devam ettiği görülüyor. Bir başka kamerada ise, farklı kıyafetiyle şampuan çaldığı görülüyor. (DHA)

Etiketler
Güngören