Sokak röportajında karısının 'ekonomi kötü' yanıtını beğenmeyince bakın ne yaptı

YouTube'da yayın yapan Medyali TV, Eminönü'nde sokak röportajı yaptı. Röportaja, ekonomiyle ilgili sorulan sorular karşısında zıtlık yaşayan karı kocanın tartışması damga vurdu.

Sokak röportajında karısının 'ekonomi kötü' yanıtını beğenmeyince bakın ne yaptı

GERÇEK GÜNDEM

Medyali TV, Eminönü'nde vatandaşlara ekonomiyle ilgili sorular yöneltti.

Sorulara yanıt veren bir karı koca anlaşmazlık yaşayınca aralarında tartışma çıktı. Ekonominin iyi olduğunu iddia eden erkek, karısının "Alım gücü düştü" açıklamasına karşılık "Şükret biraz, her şey çok iyi" dedi. Çiftin tartışması, adamın röportaj alanından uzaklaşmasıyla son buldu.

UZLAŞI SAĞLANAMADI

Röportaja yansıyan görüntülerde, ekonominin gidişatıyla ilgili "İnşallah iyi olacak. Şu an ne kötü ne de iyi" yanıtını veren adamın, röportajın ilerleyen dakikalarında "Her şey çok iyi, buna da şükür. Kazan kaynıyor karnımız doyuyor" görüşünü savunduğu görüldü. Eşi ise aynı soruya "Ekonomi kötü" diye yanıt verdi. Bugün seçim olsa oylarını Erdoğan'a vereceklerini söyleyen çift, ekonomi konusunda bir türlü uzlaşıya varamadı.

"DOLAR KONUSUNDA BİLGİM YOK; ALLAH, KİTAP, KURAN, CAMİ, NAMAZ BU KADAR"

Muhabirin "Dolar 10 lira oldu, bunun için neler söyleyebilirsiniz?" sorusu üzerine adam, "Benim o konularda pek bilgim yok. Ben Allah, kitap, Kuran, cami, namaz bu kadar." dedi.

Röportajın sonunda adamın karısına "Yazıklar olsun, yediği içtiği haram olsun" demesi dikkat çekti. Kadın ise eşinin bu sözlerine gülümseyerek karşılık verdi.

Etiketler
Eminönü YouTube