'Adalet' nöbetindeki Şenyaşar ailesi: Sırada Cumhurbaşkanı var o da özür dilesin

AKP Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın sözlerini hatırlatan Şenyaşar ailesi, "Sırada Cumhurbaşkanı var. Kandırıldığını söylesin. Urfa halkından ve aileden özür dilesin" dedi.

'Adalet' nöbetindeki Şenyaşar ailesi: Sırada Cumhurbaşkanı var o da özür dilesin

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınlarının saldırısı sonucu eşi ve iki oğlunu yitiren Emine Şenyaşar ile saldırılardan yaralı kurtulan oğlu Ferit Şenyaşar’ın Urfa Adliyesi önünde 9 Mart'ta başlattığı 'adalet' talebiyle başlattığı nöbet 251 günü geride bıraktı.

Hafta sonu olması nedeniyle Suruç’taki evlerinde nöbeti sürdüren Şenyaşar ailesi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AKP Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba’nın sözlerini hatırlattı.

Fakıbaba’nın, yerel bir televizyon kanalında yaptığı, "O zaman ‘terörist’ dediğim için utandım. Emine Şenyaşar’a Allah sabır versin. İçim parçalanıyor" şeklindeki açıklamalarına işaret eden aile, "Güneş balçıkla sıvanmaz. Hakikatlerin ortaya çıkacağı gün yakındır. Urfa valisinden sonra dönemin bakanı da 3 yıl sonra konuştu. Sırada Cumhurbaşkanı var. Kandırıldığını söylesin. Urfa halkından ve aileden özür dilesin. Adliye önündeki zulüm bitsin" diye yazdı.

Etiketler
Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba