Babası, dayısı ve kuzeninin tecavüz ettiği 17 yaşındaki çocuk dördüncü kattan atladı

Hakkari'de aile üyelerinin tecavüzüne uğrayan 17 yaşındaki çocuk intihar etti. Kadının babasısı ve kuzeni "Cinsel istismar" ve "İntihara sürükleme" suçlarından tutuklanırken, diğer fail V.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Babası, dayısı ve kuzeninin tecavüz ettiği 17 yaşındaki çocuk dördüncü kattan atladı

Hakkari merkezde 30 Ekim akşamı 17 yaşında olan L.Ö. adındaki çocuk, bulunduğu evin dördüncü katından atlayarak intihar etti.

Etha'nın aktardığına göre; Çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırılan çocuğun öncesinde polise verdiği ifadede babası, kuzeni ve dayısının tecavüzüne maruz kaldığını, hastaneye gelen aile bireylerinin ifade vermemesi için kendisine baskı yaptığı ve daha fazla dayanamayıp intihar ettiğini söyledi.

Verilen ifade sonrası aile bireyleri, dün sabah saatlerinde polisler tarafından gözaltına alındı.

Hakkari il Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen şüpheliler emniyetteki ifadelerinin ardından Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Savcılık ifadelerinden sonra tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edilen baba A.Ö. ve kuzen B.Ö., "Cinsel istismar" ve "İntihara sürükleme" suçlarından tutuklanarak Hakkari Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Diğer fail olan V.Ö. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

L.Ö.'nün tedavisi sürüyor.

Etiketler
Hakkari İntihar Tecavüz