Can Candan bu fotoğrafı paylaşıp sordu: Yalnız hissetmem mümkün mü?

Boğaziçi Üniversitesi'nin atanmış rektörü Naci İnci'nin talimatıyla derslerine son verilen Can Candan, akademisyenlerin eylemini paylaştı.

Can Candan bu fotoğrafı paylaşıp sordu: Yalnız hissetmem mümkün mü?

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenlerinin eylemi 295'inci gününde devam ederken, atanmış rektörün talimatıyla derslerine son verilen Can Candan, "Meslektaşlarım yanımda olduğu sürece yalnız hissetmem mümkün mü?" mesajını paylaştı.

Boğaziçi Üniversitesi'nde AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla atanan Melih Bulu'nun görevden alınmasıyla yerine atanan Naci İnci'yi protesto eylemleri sürüyor. Akademisyen 295'inci kez sırtlarını rektörlük binasını döndü.

CANDAN: YALNIZ HİSSETMEM MÜMKÜN MÜ?

İnci'nin henüz rektör vekiliyken derslerine son verdiği ve okula girmesini de engellediği Can Candan, akademisyenlerin fotoğrafını paylaştı. Candan, En iyi üniversitelerimizden Boğaziçi Üniversitesi'nin hepsi liyakat ile ve intihalsiz, hak ederek o cübbeleri giyen akademisyenleri; seçilmiş bölüm başkanları, dekanlar, rektör yardımcıları olan meslektaşlarım yanımda olduğu sürece yalnız hissetmem mümkün mü?" diye yazdı.

Etiketler
Ordu Akademisyen Boğaziçi Üniversitesi Üniversite