1 Ekim'i işaret etmişti: Sedat Peker, neden paylaşım yapmadığını açıkladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, daha önce 1 Ekim'i işaret ederek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yönelik paylaşım yapacağını ifade etmiş, ancak paylaşımda bulunmamıştı. Peker, söz konusu durumun nedenini açıkladı.

1 Ekim'i işaret etmişti: Sedat Peker, neden paylaşım yapmadığını açıkladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından bir dizi paylaşımlarda bulundu.

SADAT'a yönelik iddialarını sürdüren Peker, paylaşımlarından birinde 1 Ekim'de yapacağını açıkladığı paylaşımları neden yapmadığını da açıkladı.

Peker, paylaşımında, ''Bazıları 1 Ekim paylaşımımı neden yapmadığımı sormuşlar. O, bazı hükümet üyelerine yönelik bir paylaşımdı. Ancak sadat hükümetin bir parçası değil, bu yüzden o yasak kapsamında olmadığını düşündüğüm için yazdım. Ayrıca kendimi savunma hakkım doğmuştu'' ifadelerini kullanmıştı.

1 Ekim'i işaret etmişti: Sedat Peker, neden paylaşım yapmadığını açıkladı - Resim : 1
NE OLMUŞTU?

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker, 16 Eylül 2021 tarihinde yaptığı paylaşımda 1 Ekim’i işaret ederek bir “hediyesi” olacağını söylemişti.

Peker, ''Benim en sevdiğim hastam süslü sülüman, son günlerdeki tavırların doktorun olarak beni çok mutlu etti. Bu yüzden 1 Ekim meclis açılışında sana çok güzel bir hediye hazırladım. Şimdi huzur içinde tatilini yap'' ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler
Sedat Peker Suç örgütü Süleyman Soylu