Almanya'yı alarma geçiren Afgan çete lideri İstanbul'da yakalandı!

Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen, Alman polis memurlarını ölümle tehdit eden Afganistan uyruklu çete lideri Sergen Ahmedi İstanbul'da yakalandı.

Almanya'yı alarma geçiren Afgan çete lideri İstanbul'da yakalandı!

Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen "Lions-Cartel" isimli uyuşturucu ve organize suç örgütü lideri Afganistan uyruklu Sergen Ahmedi ve 4 örgüt üyesi Bahçelievler'de bir otele düzenlenen operasyonla yakalandı.

Almanya'da 30'dan fazla suça karıştığı belirtilen, uyuşturucu ve organize suç çetesi 'Lions-Cartel'in Afganistan uyruklu lideri Sergen Ahmedi sınır dışı edildi.

Almanya'yı alarma geçiren Afgan çete lideri İstanbul'da yakalandı! - Resim : 1

Sabah'tan Emir Somer'in haberine göre; Ahmedi'nin sosyal medya hesapların yaptığı paylaşımlarda Türkiye'de olduğunun belirlenmesi üzerine, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.

Almanya'yı alarma geçiren Afgan çete lideri İstanbul'da yakalandı! - Resim : 2

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sergen Ahmedi'nin Bahçelievler'de bulunan bir otelde kaldığını belirledi.

Ahmedi ve çete üyesi oldukları belirtilen l J.Y., S.V., M.A.D. ve O.M. lobide gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusunun sürdüğü öğrenildi.


Ne olmuştu?

Almanya'yı alarma geçiren çete lideri Sanger Ahmadi'nin Türkiye'de olduğu öne sürülmüştü. Alman polis memurlarını ölümle tehdit eden Ahmadi'nin Instagram hesabında Türkiye'den çok sayıda paylaşımı bulunuyor.

Son yıllarda Nadir Salifov, Guram Chikhladze, Çetin Gören, Nejat Daş ve Hakan Ayık gibi birçok suç örgütü liderinin Türkiye'den yolunun geçmesi dikkatleri çekmişti.

Etiketler
Almanya Memur İstanbul Afganistan