Yurttaşlar kurbanlık hayvan atıklarının kesim alanında bırakılmasına böyle tepki gösterdi

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesindeki Haleplibahçe kurban kesim bölgesinde, kurbanlık hayvan atıklarının kesim alanında bırakılmasına bir vatandaş tepki gösterdi.

Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinin Haleplibahçe Mahallesi'nde kurbanlık hayvan atıklarının kurban kesim alanında bırakılmasına bir vatandaş çektiği video ile tepki gösterdi.

Vatandaş çektiği videoda, "Burası Balıklıgöl'ün hemen dibindeki Haleplibahçe kurbanlık bölgesi. Kesilen hayvanlar ve yanıbaşındaki leşler... Eyyübiye Belediyesi'nin temizlik anlayışı bu işte. Artık dünden mi kalmış, bugünden mi kalmış bilemiyoruz" dedi.

"BİZ BAKARKEN UTANDIK DA BELEDİYELERİMİZ HİÇ UTANMADI MI?"

Benzer görüntülere bayramın ilk gününde Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde de rastlanmıştı. CHP Haliliye İlçe Başkanı İbrahim Halil Alagöz, Eyyübiye'deki görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı ve şu notu düştü:

"Bu da Eyyübiye Belediyesi'nin temizlik anlayışı. İnsanları kurbandan soğutuyorlar. Kurban kesim alanında hayvanlara yapılan muamele içimizi acıttı. Halepli Bahçesi'ndeki görüntülerse midemizi bulandırdı. Biz bakarken utandık da belediyelerimiz hiç utanmadı mı bu görüntülerden?"

(ANKA)

Etiketler
Şanlıurfa