Sedat Peker'in iddiaları karşısında sessizliğe bürünen isme dikkat çekti: Nerdesin? Bir açıklamanı görmedik!

Avukat Salim Şen, KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'nun Sedat Peker'in iddiaları hakkında sessizliğine dikkat çekti.

GERÇEK GÜNDEM - KRT TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman programında organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in Youtube kanalında gündeme getirdiği iddialar masaya yatırıldı.

Şimdiki Zaman'da gazeteciler Uğur Dündar, Çiğdem Akdemir, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Avukat Salim Şen, Sedat Peker'in iddialarını değerlendirdi.

Avukat Salim Şen, Sedat Peker'in iddialarının ardından günlerdir sesi çıkmayan tek bir açıklama dahi yapmayan bir isme Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'na dikkat çekti.

Avukat Salim Şen, "Metin Feyzioğlu nerdesin? Ey Metin Feyzioğlu... Nerdesin Türkiye Barolar Birliği Başkanı? Bu kadar olayın, bu kadar pisliğin, bu kadar çürümenin, bu kadar suçun, bu kadar kriminal ilişkilerin ortaya döküldüğü yerde bir açıklamanı görmedik!" diyerek TBB Başkanı Feyzioğlu'na seslendi.

Sedat Peker'in iddiaları karşısında sessizliğe bürünen isme dikkat çekti: Nerdesin? Bir açıklamanı görmedik! - Resim : 1Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu

SALİM ŞEN'İN METİN FEYZİOĞLU'NA SESLENDİĞİ AÇIKLAMASI ŞÖYLE:

Etiketler
Sedat Peker Metin Feyzioğlu KRT TV Türkiye