Oğlu Nükleer Enerji Genel Müdürlüğü'ne atanmıştı: Naci Bostancı'dan ilk açıklama

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'nın oğlu Afşin Burak Bostancı Erdoğan tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü'ne atanmıştı. Naci Bostancı'dan ilk açıklama geldi.

Oğlu Nükleer Enerji Genel Müdürlüğü'ne atanmıştı: Naci Bostancı'dan ilk açıklama

AKP Grup Başkanı Naci Bostancı'nın oğlu Afşin Burak Bostancı AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’na bağlı Nükleer Enerji ve Uluslararası Projeler Genel Müdürlüğü'ne atanmıştı.

Sputnik'in aktardığına göre, tartışmalara neden olan atama sonrası Naci Bostancı'dan ilk açıklama geldi.

Naci Bostancı, gönderdiği yazılı açıklamada yapılan atamayla ilgili haberlerde Burak Bostancı'nın özgeçmişine değil, akrabalık ilişkisine atıf yapılmasını eleştirdi. Bostancı açıklamasında şu ifadelere yer verirken; Burak Bostancı'nın özgeçmişini de paylaştı:

"Gazetenizde 'AKP’li vekilin oğlu Nükleer enerji ve uluslararası Projeler Genel Müdürlüğüne atandı' şeklinde haber verilirken, illiyet bağı olarak özgeçmişine değil akrabalık ilişkisine atıf vardır. Yanlış anlamaları düzeltmek bakımından Afşin Burak Bostancı’nın özgeçmişini iletiyorum. Bu tür konuları müktesebat ve liyakat üzerinden değerlendirmenin daha doğru olduğu kanaatindeyim. Saygılarımla."

Etiketler
Naci Bostancı