AKP'li trol Aslı Özkısırlar'a önce FETÖ'cü dedi, öldüğünü duyunca 'hastane bulamadığına' inanmadı!

AKP'li yandaş sosyal medya trollerinden biri olan Medya Muhtarı (@medya_muhtari), sosyal medyayı ayağa kaldıran Aslı Özkısırlar'ın ölümü ile ilgili akıllara zarar açıklamalarda bulundu. Şahıs sosyal medyada topa tutuldu.

AKP'li trol Aslı Özkısırlar'a önce FETÖ'cü dedi, öldüğünü duyunca 'hastane bulamadığına' inanmadı!

GERÇEK GÜNDEM - AKP'li yandaş sosyal medya trollerinden biri olan Medya Muhtarı (@medya_muhtari), sosyal medyayı ayağa kaldıran Aslı Özkısırlar'ın ölümü ile ilgili akıllara zarar açıklamalarda bulundu. Şahıs sosyal medyada topa tutuldu.

Twitter hesabında bulunan Youtube kanalının linkini de kaldıran şahsa tepkilerin arkası kesilmedi.

Hesabı kullanan şahıs, Aslı Özkısırlar'ın 3 gün önce paylaştığı tweeti alıntılayarak Özkısırlar'ı yalancılıkla ve FETÖ mensubu olmakla suçladı. "En iyi olduğumuz sağlık sektöründen bizi vuruyor" dediği paylaşım şöyle:

AKP'li trol Aslı Özkısırlar'a önce FETÖ'cü dedi, öldüğünü duyunca 'hastane bulamadığına' inanmadı! - Resim : 1

Özkısırlar'ın ölmesi üzerine tepkilerin hedefi olan şahıs, özür dilemek yerine skandal tweetini silerek "Ben bu kişinin hastane bulamadığına inanmıyorum" dedi. Hastane bulamadığı için Özkısırlar'ın bela okumasını hedef alan şahıs, "Bu ülke dua edilecek bir ülke" yorumuyla sosyal medya kullanıcılarını çileden çıkardı. Şahıs, tepkiler üzerine sosyal medya hesabını gizledi.

Söz konusu paylaşımlar şöyle:

"Twitterdaki yalanlara dikkat çekmek amacıyla, isimsiz bir hesaptan hastane bulamadığını yazip devlete bela okuyan bir twit örneği paylaşmıştım Kisinin öldüğüne dair uyarılar aldım

Twit altında kişiye ağır hakaretler olduğu için twiti sildim Ancak hastane olayına inanmıyorum.

Bu zamanda böyle bir saglik sisteminde hastane bulamayıp birinin ölmesi bana inandırıcı gelmiyor. Bu ülke bela okunacak degil dua edilecek bir ulke.."

AKP'li trol Aslı Özkısırlar'a önce FETÖ'cü dedi, öldüğünü duyunca 'hastane bulamadığına' inanmadı! - Resim : 2

Gelişmeler üzerine kullanıcı adını değiştirip (@Mdy_Mhtari) yapan şahıs hesabını kilitlemek zorunda kaldı. Tepkilerin ardı arkası kesilmeyince tekrar kullanıcı adını değiştiren şahıs, bu defa (@mdy_mhtri) kullanıcı adını aldı. Son olarak kendi ana kullanıcı adına dönen şahıs büyük tepkilerin hedefi oldu.

Etiketler
FETÖ Hastane Zarar