17 saat sonra geri çekti: Ayasofya imamından çok konuşulacak beğeni!

Ayasofya imamı Mehmet Boynukalın "Gündem kamu malının yağmalanması, hırsızlık, adalet, fakirlik, doğa katliamı, tecavüz, audili kokaine geldiğinde arazi" ifadelerinin geçtiği tweeti beğendi.

17 saat sonra geri çekti: Ayasofya imamından çok konuşulacak beğeni!

Cumhuriyet ve laiklikle ilgili sözleri tepki toplayan Ayasofya Başimamı Mehmet Boynukalın, AKP'den gelen tepkilerin ardından siyasi konuarda sessizliğini koruyor. Siyasetin sıcak gündemine artık girmeyen Boynukalın Twitter üzerinden paylaşımlarına ise devam ediyor. Sosyal medyayı oldukça sevdiği görülen Boynukalın'ın 3 ayrı hesabı bulunuyor.

"YANLIŞLIKLA OLDU"

Geçen hafta AKP'den kendisine "sus" mesajı veren AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'la ilgili eleştirel bir tweeti beğenen Boynukalın'ın yine haberlere konu olmuştu.

Boynukalın'ın Erdoğan'a hakaret iddiasıyla tutuklanan bir Twitter kullanıcısını beğendiğini de Odatv duyurmuştu. Beğeniyi geri alan Boynukalın takipçilerinin eleştirilerine ise "yanlışlıkla oldu" cevabını vermişti.

ELİ YİNE KALBE GİTTİ

Ayasofya İmamı Boynukalın'ın eli yine "kalbe" gitti ve bu kez "Boynukalın ne zaman ölü taklidi yapacağını çok iyi biliyor. Konu kadın hakları, alkol, flört, LGBTi falan olunca alemi cihan oluyor.

Gündem kamu malının yağmalanması, hırsızlık, adalet, fakirlik, doğa katliamı, tecavüz, audili kokaine geldiğinde arazi" ifadeleri geçen tweeti beğendi.

Boynukalın yaklaşık 17 saat sonra beğenisini kaldırdı.

17 saat sonra geri çekti: Ayasofya imamından çok konuşulacak beğeni! - Resim : 1

Etiketler
Tecavüz