Mansur Yavaş, kendisini en çok üzen şeyi canlı yayında açıkladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı Twitch yayınında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş, kendisini en çok üzen şeyi canlı yayında açıkladı

Pqueen kullanıcı isimli Twitch fenomeninin yayına konuk olarak katılan Mansur Yavaş’ı tam 350 bin kişi canlı olarak takip etti.

Boş vakitlerinde Ankaragücü maçlarına gittiğini belirten Yavaş, siyasete kariyer yapmak için değil ‘Vatan sevgisi’ nedeniyle atıldığını söyledi.

Örnek aldığı tek ismin Atatürk olduğunu ifade eden Yavaş, açıklamalarına şöyle devam etti:

GENÇLERE KİTAP VE MÜZİK ÖNERİSİ

– “Belediye Başkanı olduktan sonra 1 tane siyasi mesajım yoktur. Rakiplerime sataşmam yoktur. Ben Twitter’ımı yalnızca görevimle ilgili kullanmak zorundayım.”

– “Kimileri Twitter’a giriyor çatacak yer arıyor, geliyor bana çatıyor. Ben de özelden ‘Ağabey emekli olmuşsun ne güzel. Hacca git, ibadet et. İyi bir şeyler yap. Ne diye bana sataşıp duruyorsun’ yazıyorum.”

– “Şu an 21 yaşında olsaydım ne düşünürdüm bilmiyorum ancak ülkenin gençlerini kaybetmemesi lazım. Ama gençler yurt dışına gidiyor.”

– “Beyaz Zambaklar Ülkesi’nde kitabını öneririm. Müzik olarak da Barış Manço’yu sadece ritim olarak dinlemesinler. Sözlerini de dinlesinler. Çok önemli mesajlar veren sözleri var.”

EN ÇOK ÜZEN ŞEY

– “Yönetemezler, yapamazlar dediler hep. Biz eskilerden 10 kat iyisini yapmak zorundayız. Korkmuyoruz. Ben başarıdan tatmin olmuyorum. Son güne kadar Ankara halkı için 1 fazla ne yapmak gerekiyorsa hepsini yapmak istiyorum.”

– “Biz elimizden geldiği kadar mağdur öğrencilere yardımcı olmaya çalıştık ama içimde yaradır: Bu ülkedeki öğrencilere tamamına ücretsiz internet verilemez miydi?”

Etiketler
Twitch Ankara Mansur Yavaş