Okul servisinde katledilen çocuklardan geriye kalan görüntüler yürek burktu

Çorum'un Alaca ilçesinde eski muhtar Servet B., oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla 8'inci sınıf öğrencisi Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi’yi öldürdü. Çocukların arkadaşlarıyla 4 yıl önce paylaştıkları görüntüler ise yürekleri burktu.

Çorum'un Alaca ilçesinde eski muhtar Servet B., oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla 8'inci sınıf öğrencisi Tunç Taşar (14) ve Kaan Hakverdi’yi (13) durdurduğu okul servisinde tabancayla vurdu.

Cinayete ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Şüpheli Servet B. ile öldürdüğü çocukların aileleri arasında husumet bulunduğu, bu nedenle davalık oldukları belirtildi. Köyün önde gelen isimlerinin araya girmesiyle bir süre önce tarafların barıştırıldıkları ifade edildi.

GERİYE GÖRÜNTÜLERİ KALDI

Öte yandan sabah saatlerinde okula gittikleri serviste arkadaşları yanında uğradıkları saldırıda yaşamını yitiren Tunç Taşar ve Kaan Hakverdi’nin 4 yıl önce arkadaşlarıyla olan görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştıkları ortaya çıktı. İkilinin, arkadaşlarıyla eğlendiği anlara ait görüntüler, izleyenleri hüzne boğdu.

Jandarma ekipleri, yeni bir olay yaşanmaması için köyde geniş güvenlik önlemi alırken, Servet B.’nin sorgusunun sürdüğü bildirildi. (DHA)

Etiketler
Çorum Kavga Öğrenci Okul