Dilipak: Ölümü gösterip aşıya razı etmeye çalışıyorlar, Diyanet ne düşünüyor?

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgını bahanesiyle yeni dünya kurulduğunu iddia etti.

Dilipak: Ölümü gösterip aşıya razı etmeye çalışıyorlar, Diyanet ne düşünüyor?

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, koronavirüs salgını bahanesiyle yeni dünya kurulduğunu iddia etti.

Dilipak, bugünkü "Mesele, CoVID, aşı, 5G, maske değil anlamadınız mı!" başlıklı yazısında, "Evet, mesele CoVID, 5G, aşı, maske, kolonya, sosyal mesafe değil, anlamadınız mı! Yeni bir dünya kuruluyor." görüşünü savundu.

Dilipak, "CoVID, aşı, maske, inanın hiç önemli değil. Olacakları bilseydiniz, çok ağlar, az gülerdiniz! Ama birileri bizi, bu konuyla oyalıyor. O birileri, iktidarı muhalefeti ile politikacılar, onların emrindeki bürokratlar, siyasetin teslim aldığı sermaye akademya, medya ve sivil toplum asıl gerçeğin görünmesini engelliyorlar.. Evet “İTHAM EDİYORUM!" diye yazdı.

"Bu oyun sadece Türkiye’de oynanmıyor. Global bir senaryo ve tehditten söz ediyorum. Türkiye, jeopolitik, jeostratejik, jeoteolojik açıdan, doğu ile batının, kuzeyle güneyin kesişme noktasında bir ülke. 3 kıtada bakiyesi olan bir imparatorluktan söz ediyoruz. İslam dünyası, Türk dünyası, Balkanlar, Kafkasya, hepsinin kesişme noktasında biz varız. Onun için Türkiye bu büyük senaryonun tam merkezinde yer alıyor ama bu ülkede yasama, yürütme, yargı, siyaset, bürokrasi, akademi, medya, STK, sermaye, dini toplulukları, kanaat önderleri sanki bu oyunun farkında değil gibi." değerlendirmesinde bulunan Dilipak, yazısını şu sözlerle noktaladı:

"TÜBİTAK ne diyor bu hususta, bizim stratejik araştırma yapan kuruluşlar, YENİ DÜNYA DÜZENİ hakkında ne yapıyorlar. PARA da değişecek, DİN ALGISI da. mRNA ile insan bedenine, global anlamda bir müdahaleye hazırlanıyor birileri AŞI diye. Ölümü gösterip AŞI’ya razı etmeye çalışıyorlar. Peki, DİYANET ne düşünüyor bu hususta. GELECEK konusunda FELSEFECİ’lerin söyleyecekleri bir şey yok mu! Bilmem derdimi anlatabildim mi! Ama siz boş verin bunları, RF jeneratöründen, GENOM’dan, füzyon ve plazma teknolojisinden, Karadeniz’deki hidrojen sülfürden size ne, bize ne!?. Depremden size ne, hayat eve sığar, sokağa çıkacaksan maskeni tak, sosyal mesafeye dikkat, kolonya kullan, dizi seyret ve büyüklerinin sözünü dinle, olacakları bekle. Bir gün gözünü açtığında göreceklerinden şikâyet etme hakkın olmadığını bil! Son söz, anlayana, CoVID ve aşı, bu global 15 Temmuz’un 17/25’idir."

Etiketler
Yeni Akit Akit gazetesi Salgın Abdurrahman Dilipak Dünya Gazetesi