16 yaşındaki engelli kıza tecavüz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı, Süleyman Soylu açıklama yaptı

Malatya'da 16 yaşındaki engelli Emine'ye, köydekilerin toplu bir şekilde cinsel saldırıda bulunduğu iddia edildi. "#EmineyeKimTecavüzetti" etiketi ile Twitter'a taşınan olay, Türkiye gündeminde birinci sıraya yerleşti.

16 yaşındaki engelli kıza tecavüz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı, Süleyman Soylu açıklama yaptı

Arguvan'ın Narmikan Mahallesi’nde zihinsel engelli 16 yaşındaki bir kız çocuğunun tecavüze uğradığı iddia edildi.

Twitter’da “EmineyeKimTecavüzetti” hashtagi ile gündem olan iddialara göre; Malatya'nın Narmikan köyünde zihinsel engelli 15-16 yaşında bir kız çocuğuna birçok kişi tecavüz etmiş ve kız çocuğunun tecavüze uğradığı raporlarla kanıtlanmış.

Malatya Haber Merkezi'nin aktardıklarına göre; zihinsel engelli olan ve birçok kişinin tecavüzüne uğradığı iddia edilen kız çocuğu devlet korumasına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Twitter’da “EmineyeKimTecavüzetti” hashtagi ise ülke gündeminde birinci sıraya oturdu. Birçok twetter kullanıcısı yeter artık diye yaptığı paylaşımlarda tecavüzcülerin bilindiği ve köyün itibarı için herkesin sustuğunu iddia etti.

SÜLEYMAN SOYLU AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medyada gündem olan iddia sonrası, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Süleyman Soylu'nun açıklaması şöyle:

"Her meseleyi siyasi malzeme yapmak isteyenlerden, sosyal medya mahkemelerinden YORULDUK

Malatya’daki olayla ilgili birazdan valiliğimiz açıklama yapacak Olayı tüm yönleriyle adli ve güvenlik birimlerimiz tetkik ediyor ve tecavüz bulgusu yok

Ailesi var Çocuk var

YETER ARTIK"

16 yaşındaki engelli kıza tecavüz iddiası sosyal medyayı ayağa kaldırdı, Süleyman Soylu açıklama yaptı - Resim : 1

Etiketler
Malatya Saldırı Süleyman Soylu Tecavüz