İstanbul'da kahreden olay: Köpekten kaçmak isterken böyle düştü!

Göktürk'te yaşayan 15 yaşındaki Mert Atakan yolda yürürken köpekler tarafından kovalanmaya başladı. Atakan, kaçmak isterken 6 metre yükseklikten dengesini kaybederek düştü. Atakan, hastanede tedaviye alındı.

Eyüpsultan'ın Göktürk semtinde yaşayan 15 yaşındaki Mert Atakan, arkadaşları ile oyun oynarken köpekler tarafından kovalandı. Korkup kaçmak isteyen Atakan dengesini kaybederek 6 metre yükselikten düştü.

Bir sitenin otopark çıkılıan düşen çocuk hastanede tedaviye alındı. Talihsiz çocuğun kolunda ve kalçasında kırıklar olduğu öğrenildi. Mert Atakan'ı kovalayan 2 köpek ise belediye ekipleri tarafından barınağa götürüldü.

Aynı bölgede yaşayan mahalle sakinleri ise başıboş halde gezen köpeklerin çokluğundan dert yanıp, daha önce kendilerine de saldırdıklarını söyledi.

"NE İLK NE DE SON"

Aynı mahallede oturan Aytaç Demir, başıboş dolaşan sahipsiz köpeklerin daha önce kendisine de saldırdığını söyledi.

Demir, "Bu ne ilk ne de son. Bu olay sürekli artacak. İnşallah daha kötü şeyler olmaz. Tek temennimiz bir an önce bu olayın çözülmesi. Biz de bu köpeklerden sıkıntı yaşadık. Lambalarda çalışırken bana da bir saldırı oldu. Bacağımdan kaptılar. Bu ikinci pantolonum benim. O derece sıkıntı yaşadık yani" şeklinde konuştu.

Etiketler
Hastane Köpek