MHP’li vekilin şoförü Ankara Büyükşehir Belediyesi personeline kasten çarparak yere devirdi!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen'in cenaze töreninde, araca kapalı alana girmek isteyen Meclis İdare Amiri ve MHP Milletvekili Erkan Haberal'ın şoförü olduğu belirtilen kişi, Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) görevlisine çarptı.

Dün yaşamını yitiren Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen’in cenaze namazı Ankara’da Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde kılındı.

Cenazeye gelen MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal’a ait makam aracının trafik polisi, özel korumalar ve Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ANFA özel güvenlik görevlisi tarafından araç girişinin yasak olduğu bölgeye alınmadığı görüntülere yansıdı.

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde trafik polisi ve özel güvenlik görevlisinin makam aracının önünde engel oluşturduğu görüldü. Bu sırada gaza basan şoför, özel güvenlik görevlisini ezdi. Görüntüler anbean kaydedildi.

PLAKAYI TAKTI, UYARI DİNLEMEDİ

‘Kırmızı protokol’ plakaya sahip araçta 021 numarası bulunuyor. MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal araçta yer almıyor.

Görüntülerde araç ilk geldiğinde plakanın bant ile kapalı olduğu, şoförün araçtan inerek elinde plaka taşıdığı, plakayı taktığı, tekrar arabaya bindiği görülüyor.

Uyarılara rağmen şoför gaza basarak güvenlik görevlisine çarpıyor.

Etiketler
Ankara Ankara Büyükşehir Belediyesi Milletvekili Para