Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü!

AKP'li Mehmet Metiner hakkında şoke eden bir suçlama yapıldı.

Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü!

ANKA'dan Edda Sönmez'in haberine göre; Kireçburnu Spor Kulübü’ne ait bin 900 metrekarelik çay bahçesi adliyelik oldu.

Kulüp Asbaşkanı Yaşar Kalender, “Kulübe gelir getirmesi için 2016 yılında kiraladık. İşletmeci kişi illegal yollardan, sahte imzalarla ve arkasına AKP’li eski vekil Mehmet Metiner’i de alarak bin 900 metrekareyi kendi üzerine geçirdi” iddiasında bulundu.

Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü! - Resim : 1

Milyonluk araziyle ilgili yaşanan süreçle ilgili Yaşar Kalender şunları söyledi:

“İşletmeci kişi illegal yollardan burayı üzerine geçiyor. O dönem Milli Emlak Müdürü Özgür Akçay ve iki memur buraya geliyorlar. Bizim 4 bin 500 metrekare alanımızdaki bin 900 metrekare yeri bu şahsa veriyorlar.

Biz bunun üzerine itirazda bulunup dilekçemizi verdik. İtirazımız kabul edildi ve araziyi bize geri verdiler. Fakat bundan sonra ne oldu, nasıl olduysa tekrardan bizden alıp işletmeci Gökmen Kargın’a verdiler."

İMZALAR SAHTE

“Milli Emlak’a gittik. Bizim haberimiz olmadan burayı nasıl verirsiniz diye sorduk. İşletmecinin kulüp çalışanlarından 2’sinin imzalarını kullanarak kontrat yaptığını, bu kontratla araziyi üzerine geçirdiğini öğrendik.

Buna da itirazda bulunduk. Ve mahkemede çıkan sonuçta, el ürününün Gökmen Kargın’a ait olduğu, imzaların da sahte olduğu ortaya çıktı.

Bu şahıs bununla yetinmeyip, bizim 2001-2002 senelerinde, o zamanki rahmetli başkanımızın ve yönetim kurulunun yapmış olduğu 3-4 tane binanın kendisine ait olduğunu iddia etti. Çevre Şehircilik Bakanlığı bunu kabul etmedi.

Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü! - Resim : 2

Vermiş olduğu sahte evrakları iptal etti. Teknik rapor var o binaların 2002 senesinde yapıldığına dair. Yani Kireçburnu Spor Kulübü’ne ait olduğu ortaya çıkıyor. Soruyorum hala, bu şahsa burayı nasıl illegal yoldan verirler?"

Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü! - Resim : 3

METİNER HER HAFTA GELİRDİ

"Gökhan Kargın’ın işletmeci olarak çalıştığı kısmı Milli Emlak’tan nasıl aldığını, AKP’li eski vekil Mehmet Metiner’in bu işin neresinde olduğunu yazdılar.

Mehmet Metiner'e şok suçlama: Sahte imzayla oraya çöktü! - Resim : 4

Biz zaten bunları görüyorduk. Mehmet Metiner haftanın bir, iki günü sürekli burada. Hatta yine bir olay üzerine arkadaşlarımızdan birine, ‘Evet yardım ediyorum, destekliyorum. Her şekilde yanındayım’ diye konuşmasına da şahit olduk."

BİZİM İÇİN GURUR MESELESİ

"Bu durumu gurur meselesi yaptık. Bizim şu anda istediğimiz bir tek şey var. Biz bu işlerle uğraşıyoruz ne için? Bizler bugün varız, yarın yokuz.

Arkamızdan gelen yönetici arkadaşlarımızın, burada sporcularımızın rahat etmesi için biz bu yerin, bu alanın emek verdiğimiz, tırnaklarımızla yaptığımız yerin bizden evvelki yönetici abilerimizin de emek verdiği yerin tekrar Kireçburnu Spor Kulübü’ne geri verilmesini hem hukuk olarak, hem de adalet olarak, hem de hakkımız olduğu için istiyoruz.”

ATATÜRK BÜSTÜNÜ BİLE KALDIRDI

"15 senedir burada bir Atatürk büstümüz var. Bunu buradan kaldırdılar. Bardağı taşıran son damla da bu oldu. Mahalle halkı, buna nasıl müsade ediyorsunuz diye soruyor. Atatürk büstünü bulamıyoruz.

Tabelalarımız zaten gitmiş. Fakat sonunda, Atatürk büstü şu anda arkamda görüldüğü gibi parça parça bize geliyor. Kulübün yöneticileri üç gündür uğraşıp, güzelce boya yapıp, bu hale getirdik. Bunların hepsini çözeceğiz.

Kasım ayında mahkememiz var. Oranın hakimi adaletli şekilde bu hukuksuzluğa son verecek diye umut ediyoruz. Burası bir rant işi değil. Biz burada bu çocuklara neler verebiliriz derdindeyiz. Gurur meselesi yaptık. Bir şekilde alınan yeri tekrardan geri alacağız.”

Etiketler
Mehmet Metiner