2020 protez saç fiyatları

Günümüzde bütün dünyada ve ülkemizde estetik görünüme önem veren bireylerin sayısı, oldukça artış göstermiştir.

2020 protez saç fiyatları

Günümüzde bütün dünyada ve ülkemizde estetik görünüme önem veren bireylerin sayısı, oldukça artış göstermiştir. Estetik görünümün en önemli detayı olan saçlar da, aynı zamanda bireyin en büyük vazgeçilmez aksesuarıdır.

Bu sebeple saç bakımı ve mevcut saçların korunması, kadın erkek fark etmeden bütün bireyler tarafından büyük ölçüde önem arz ettiğini belirtmek gerekir. Fakat istenmeyen bir biçimde saçların dökülerek kellik durumuna sebep olması da, karşı karşıya gelebileceğimiz gerçekler arasında yer alıyor. Bu sırada devreye protez saç uygulaması giriyor.

Tamamen insan saçları ile meydana gelen ve yüksek gelişmiş teknikler kullanılarak üretilen peruklar protez saç olarak adlandırılır. Protez saçın bir peruk olduğunu belirtsek de birçok farklı yönü ile ayrıcalık gösterir. Protez saç %100 doğal insan saç ile elde edilir ve özel yapıştırıcılar ile kellik olan bölgeye dikkatlice yerleştirilir.

Bu uygulamayı kemoterapi saç dökülmesi ile karşılaşan bireylerde gönül rahatlığıyla kullanabilir. Hiç bir şekilde tıbbi operasyon ile ilgisi olmayan protez saç, bireyin istediği zaman çıkarılabilir özelliğe sahiptir. Dışarıdan bakıldığında bireyi tanımayan insanların saç protezi kullanmakta olduğunu anlamayacak kadar gerçekçi bir görünüme sahiptir. Oldukça hijyeniktir. Oldukça sağlam bir dayanıklılığa sahip olup estetik görünüm açısından bireyin yüz hatları ile de mükemmel bir uyum sağlar.

Genellikle saç ekimi yeterli olmayan bireylerde veya hiç mümkün olmayan insanlar için protez saç moral kaynağı oluyor.

Saç Ekimi Fiyatlarını Etkileyen Faktörler

1. Uygulanacak olan saç ekim teknik ve ek uygulamaları

Ücreti belirleyen en önemli faktörlerden bir tanesi hangi tür teknik kullanıldığı. Bunun yanı sıra yapılacak ek uygulamalar fiyat aralığının değişmesine neden olur.

2. Eklenecek Greft Sayısı

Uygulama yapılan bireyde kellik alanına göre greft sayısı belirlenir fiyatta buna göre değişiklik gösterir.

3. Merkezin bulunduğu yer

Bu faktör de uygulamayı yaptıracak bireyin fiyat konusunda değişiklik gösterebileceğini belirtmek gerekir.

4. Sunulan Hizmet

Bu seçenek de fiyatlandırma konusunu bazı yönlerden etkileyebilir.

2020 protez saç fiyatları hakkında daha kapsamlı bir bilgi edinmek için sizlerde new hair (newhair.com.tr) internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Gerekli ve detaylı bilgiler bu web sayfasında mevcut olup gerekli hizmetler üst düzeyde verilmektedir.