İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı

Ankara’da intihar ettiği sürülen Aleyna Çakır’ın, erkek arkadaşı Ümit Can Uygun tarafından canlı yayında bayılana kadar darp edildiği görüntüler ortaya çıktı.

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı

Ankara’da 4 Haziran 2020’de intihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır isimli genç kadının, erkek arkadaşı olduğu belirtilen Ümit Can Uygun tarafından sosyal medya canlı yayınında bayılana kadar dövüldüğü görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler, bir kadın cinayetinin daha intihar denilerek üstünün kapatılmaya çalışıldığını gösterdi.

İNTİHAR ETTİĞİ İDDİASI, KATİL ZANLISININ ARKADAŞI TARAFINDAN ORTAYA ATILDI

Aleyna Çakır’ın arkadaşı Merve isimli bir kadın, cinayeti sosyal medya hesabı Twitter’dan anlattı. Merve, cinayet günü Aleyna’nın evde olduğu gece saatlerinde katil zanlısının arkadaşlarıyla alkol aldığını ve Instagram hikayesinde 10’a yakın paylaşım yaptığını söyledi.

Ümit Can Uygun’un Aleyna’nın cesedini sabah saatlerinde çilingir çağırarak bulduğunu iddia ettiğini aktaran arkadaş, Ümit Can Uygun’un ifadesi alındıktan hemen sonra, Instagram’da Aleyna’nın hesabını ve kendi hesabını kapattığını aktardı.

Çakır’ın arkadaşı Merve, Ümit Can Uygun’un ifadeye çağrılmasının ardından bir arkadaşı tarafından Aleyna’nın ailevi sebeplerle intihar ettiğini öne sürdüğünü aktardı. Merve, iddiaları yayan kişinin Çakır’ı tanımadığını belirtti.

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı - Resim : 1

Ümit Can Uygun’un MHP İlçe Başkanlığı’nda çekilmiş görüntüleri de ortaya çıktı.

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı - Resim : 2

ARKADAŞI: YAKIŞANI YAPAR

Öte yandan, Uygun’un paylaştığı görüntülere Mehmet Varol isimli arkadaşı da “Yakışanı yapar” yazdı. Varol’un bu yorumu, cinayetin planlamış olabileceği iddialarını da doğurdu.

İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı tarafından bayılana kadar dövüldüğü görüntüler ortaya çıktı - Resim : 3

Etiketler
Kadın cinayetleri Ankara İntihar