Detoksfit'in içerdiği bitkilerin faydaları

Detoksfit %100 doğal 16 farklı sebze ve bitki içeriğiyle vücudu zararlı maddelerden temizlemesi yanı sıra alkali beslenme kolaylığı da sağlıyor.

Detoksfit'in içerdiği bitkilerin faydaları

Detoksfit %100 doğal 16 farklı sebze ve bitki içeriğiyle vücudu zararlı maddelerden temizlemesi yanı sıra alkali beslenme kolaylığı da sağlıyor. Özel olarak formüle edilmiş içeriğini oluşturan antioksidan besinler bağışıklık sisteminin kuvvetlenmesinde, sindirim sisteminin düzenlenmesinde ve yediklerimizin daha hızlı ayrıca çok daha yararlı kullanılmasında bizlere yardımcı oluyor.

Detoksfit, içeriğinde bulunan Maydanoz ve Dereotu gibi karaciğerin toksin atmasına yardımcı olan besinlerle karaciğerimiz üzerinden oluşabilecek tüm sorunları engelleyebiliyor. Sebze karışımını da içinde bulunduran Detoksfit, bu besinlerin daha pratik ve kolayca hazırlanmasına ve 1 dakika gibi kısa sürede günlük almamız gereken, vücudumuza iyi gelecek her yeşilliği kolayca karşılamamıza yardımcı oluyor.

Kanı temizleyen ve tansiyonu dengeleyen Kiraz Sapı ve Mısır Püskülü gibi diüretik (su atımı) bitkilerin içinde bulunduğu Detoksfit, gün içerisinde fazladan ödem tutmanızı engelleyerek aniden alınan kilodanda hızlıca kurtulmanıza yardımcı oluyor.

Yaşil Çay ve Zerdecal gibi enerji verip yağ yakımını da destekleyen bitkiler, Detoksfit’i kusursuz bir günlük detoks karışımı haline getiriyor.

Dönemsel ağrı çeken kadınların sorunlarına çözüm olan Rezene, karın ağrılarını azalıp şişkinlikleri önleme etkisine sahiptir. Rezene gibi rahatlatıcı etkiye sahip olan Nane özelliğinde yeşil yapraklı bitkileri de içerisinde bulunduran Detoksfit, sağlığınızı en az sizin kadar düşünüyor.

Detoksfit'in içerdiği bitkilerin faydaları - Resim : 1

SPONSORLU İÇERİK

Etiketler
Zarar