Camilerde 'Çav Bella' yayını yapılmasını yandaşların hedef gösterdiği CHP'li Banu Özdemir bildirmiş

Yandaş medya ve Aktrollerin hedef gösterdiği CHP'li Banu Özdemir'in İzmir'de camide Çav Bella yayını yapılmasını müftülüğe bildirdiği ortaya çıktı.

Camilerde 'Çav Bella' yayını yapılmasını yandaşların hedef gösterdiği CHP'li Banu Özdemir bildirmiş

İzmir’in çeşitli bölgelerinde bazı camilerin hoparlörlerinden kimliği belirsiz kişilerce ‘Çav Bella’ çalınmıştı.

CHP İzmir eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir de Karşıyaka'da cami hoparlöründen İtalyan partizanlarının marşı Bella Ciao (Çav Bella) çalındığı ana ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Banu Özdemir'in müftülüğe meydana gelen olayı bildirdiği ortaya çıktı. Gazeteci Erk Acarer sosyal medya hesabında yaptığı açıklamada Banu Özdemir ile görüştüğünü belirterek, "Kendisi ile dün görüştük. Olayı İl Müftülüğü’ne bildiren kendisidir." ifadelerini kullandı.

Erk Acarer'in paylaşımı şöyle oldu:

“Camiden müzik” ilgili gözaltına alınan kişinin CHP'li Banu Özdemir olduğu anlaşıldı.Kendisi ile dün görüştük. Olayı İl Müftülüğü’ne bildiren kendisidir. “

” İşaret suç sebebi sayılmış anlaşılan. Troller ve tetikçiler tarafından hedef gösterildi. Herhalde ülkeyi onlar yönetiyor.

“Yarın beni gözaltına alırlar, müftülüğe haber vereceğime esnaf odasına mı söyleseydim” demişti. O kadar da uzun boylu da değil” demiştim. Yanılmışım!

Camilerde 'Çav Bella' yayını yapılmasını yandaşların hedef gösterdiği CHP'li Banu Özdemir bildirmiş - Resim : 2

Etiketler
Banu Özdemir İzmir