Süper Piyango nedir? Süper Piyango nasıl oynanıyor? Süper Piyango sonuçları saat kaçta açıklanıyor?

Milli Piyango İdaresi'nin yeni şans oyunu Süper Piyango 20 Nisan 2020 tarihinde oynanmaya başladı. Süper Piyango nedir? Süper Piyango nasıl oynanıyor? Süper Piyango sonuçları saat kaçta açıklanıyor?

Süper Piyango nedir? Süper Piyango nasıl oynanıyor? Süper Piyango sonuçları saat kaçta açıklanıyor?

Milli Piyango İdaresi'nin yeni şans oyunu olan Süper Piyango şans oyunu meraklıları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

20 Nisan 2020 Pazartesi günü satışı başlayan biletlerle birlikte artık her gün şans oyunu oynanabilecek. Peki, Süper Piyango sonuçları saat kaçta açıklanıyor ve oyunun içeriği tam olarak nedir?

Süper Piyango oyunu ile ilgili tüm detaylar belli oldu. Oyunun başlangıç gününde yani 20 Nisan 2020 Pazartesi günü tüm biletler erken saatlerde tükendi.

İşte yeni şans oyunu ile ilgili bilinmesi gerekenler…

SÜPER PİYANGO NEDİR?

MPİ’nin yeni şans oyunu olan Süper Piyango her gün çekilişi gerçekleştirilen bir şans oyunu olarak duyuruldu. 3 TL’den satışa sunulan biletler için her gün 1 adet 100 bin TL’lik büyük ikramiye olacak. Yine aynı şekilde 1 adet 10 bin TL’nin de yer alacağı çekilişlerde aynı zamanda 1 adet de amorti numarası belirlenecek.

SÜPER PİYANGO SONUÇLARI SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

Bilet satışlarının her gün 00:00 ile 21:30 arasında gerçekleştirileceği oyunda çekiliş ise 22:15’te başlayacak. 22:15’teki çekilişler MPİ’nin resmi internet adresi üzerinden de canlı olarak izlenebilecek. Sanal bayilerden yani yasal şans oyunları sitelerinden satın alınabilecek biletlerle şans oyunu tutkunları her gün 3 TL’te 100 bin TL kazanma fırsatı yakalayacak.

Etiketler
Milli Piyango İdaresi Milli Piyango