İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna Görgünoğlu hakkında yeni gelişme.

İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış!

GERÇEK GÜNDEM - İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu e-mail yoluyla tehdit eden CHP üyesi olduğu ortaya çıkan Tuna Görgünoğlu hakkında yeni gelişme.

'Senin kanını akıtır sana içiririm' diyerek İmamoğlu'nu tehdit eden Tuna Görgünoğlu'nun "@caesar tuna" adresli Twitter hesabını da kullandığı ortaya çıktı.

Görgünoğlu, "@caesar tuna" isimli hesabından tehdidini savunarak, önce "Valla otobüsler tıklım tıklım yaparak bizim sağlığımızı tehdit ediyor. Bunlar böyle konuşmayınca bizim sesimizi duymuyor! bak ne güzel duydu! umarın ne yapmasını gerektiğini anlar" yazmış.

İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış! - Resim : 1

Görgünoğlu daha sonra ise, İmamoğlu ile ilgili tehdit haberinin altına "aa ben! aynen arkasındayım CHP den nemalanmaya devam ederse başına çok büyük bela gelecek" yazarak suçunu kabul ettiği daha sonra ise tehditlerine devam ettiği ortaya çıktı.

İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış! - Resim : 2

Öte yandan Tuna Görgünoğlu, sosyal medya hesabından Tele 1 hakkında verilen kapatma cezasının idari yargı tarafından iptaliyle ilgili yürütmeyi durdurma kararını uygulamayan RTÜK'ü de tehdit etmiş.

İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış! - Resim : 4

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu, "Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim kişiye önceden haber veririm" ifadeleri içeren e-postayla tehdit eden Tuna Görgünoğlu hakkında suç duyurusunda bulunulmuştu.

Ankara'da yaşayan Tuna Görgünoğlu da polis tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştı.

İmamoğlu'nu tehdit eden Görgünoğlu, Twitter'da 'Aranan kişi benim' diye yazmış! - Resim : 6
Tuna Görgünoğlu

Etiketler
Ekrem İmamoğlu Tehdit Twitter