İftar saatleri artık seninle

Hayatın öyle güzel anları ve anıları olur ki insan yaşam sevinci ile dolup taşar.

İftar saatleri artık seninle

Hayat, belirlenmiş bir vakte kadar seviçler ve hüzünlerle karışık bir şekilde nihayete giderken, büyük kazançların olduğu önemli dönemlerden nasibini alır. İşte insanın büyük bir sevinç yaşadığı, ebedi hayatı için büyük kazanımlar elde ettiği on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerifteyiz . Ramazan içerisinde sevicin zirve yaptığı önemli bir zaman dilimi iftar vakti 2018‘dir. Oruç tutan tüm müslümanlar için Ramazan ayı içerisinde iki zaman dilimi büyük önem kazanıyor. Bunlar sahur ve iftar saatleridir.

Oruç tutanlar, gündelik yaşamlarına devam ederken, ara ara saate bakıp acaba iftara ne kadar kaldı diye merak ederler. Evde heyecanla iftar için güzel yemekler hazırlayan anneler, iftara ne kadar zaman kaldığını sürekli merak ederler. Trende, vapurda, metroda, otobüste seyahat edenler yine iftara ne kadar kaldığını ara ara kontrol ederek seyahatlerine devam ederler. Kısacası oruç tutan tüm müslümanlar gün içerisinde, pratik olarak iftar saatleri 2018 hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Peki bu mümkün müdür ? Evet mümkündür.

Türkiye genelinde tüm illerin iftar saatlerini tek tıkla, ister akıllı telefonunuzdan ister bilgisayarınızdan ya da tabletinizden iftarsaatleri.co sitesini takip ederek öğrenebilirsiniz. İftarsaatleri.co sitesinde oldukça büyük bir djital ekran görünümü ile İstanbul iftar saatine ne kadar kaldığını gösteren bir kadran yer almaktadır. Bu djital kadran, saniye , dakika ve saat olarak iftara kalan zamanı göstermektedir. Bu kadran tüm iller için geçerlidir. Ankara iftar vakti, İzmir iftar saati, Adana iftar saati, Antalya iftar saati hatta Almanya iftar saati bu kadranda oruç tutanlar için iftar saatini , diyanetten alınan verilere göre göstermektedir.
İftara kalan zamanı göstermenin yanında tüm illerin namaz vakitlerini ve sahur saatlerini de ziyaretçilerinin hizmetine sunmaktadır. Ayrıca blog sayfasını ziyaret ederek, sağlık, yemek tarifleri, dini bilgiler, iftar saatleri ve iftar menüsü kategorilerinde özenle hazırlanmış bilgilere ulaşabilirsiniz.

SPONSORLU İÇERİK